Jump to content

Avainten taajuus? (+peräkontin mekaaninen aukaisu?)


Lieminen

Recommended Posts

Hei

Ainoan avaimen kaukokäyttöominaisuus lopetti toimintansa ja katselin tuolta netistä uutta. Onkohan näissä useampia mahdollisia taajuuksia? Koodaaminen autoon taitaa onnistua kotikonstein noilla ohjeilla "poletti sisään, kolme painallusta..jne." Pitkä lista toimia.

Kauko-ohjauksen puutehan aiheutti myös sen, että peräkonttia ei saa auki. Vanhemmissa oli vipu, mistä sen sai auki, mutta entäpä 2009 R56? Ei löydy mistään konstia aukaisuun.

Isot kiitokset asiantunteville jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Siis, eikö edes avaimella oven avaamalla myös luukun lukitus aukea? Jos lukitus aukee, siitähän se rekkarivalojen keskeltä pitäs painike löytyä. Tai sitten se ei toimi.

Link to comment
Share on other sites

Sitten vika on keskus lukituksessa. Avaus vipu tankin luukulle sieltä kyllä löytyy,takapenkin vierestä tai alta. Tuota luukun avausta en muista nähneeni.

Link to comment
Share on other sites

Tuo rekkarin yläpuolella oleva avausnappi voi tosiaan olla sökö / hapettuneet liittimet.

Takapenkin alta löytyy avausmekanismi osasta R56:ia, mutta en oikein tiedä millä perusteella se löytyy tai ei löydy. Liekö joku kidnappauksen esto -optio tilattaessa.

Link to comment
Share on other sites

Sitä takaluukun avausnappia ei sitten saa erikseen, tulee koko rekkarivalo lista mukana. Omaani uusin sen ja vanhan avattuani huomasin "markan vian", mikrokytkintä painava muovinen välitin kappale oli huonosti paikallaan, pystyi entisöimään...mutta uuden vaihdolla toimii varmasti.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...