Jump to content

Lieminen

Jäsenet
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

843 profiilin katselua

Lieminen's Achievements

  1. Vanosanturit on putsattu ja pitäs toimia. O-rengas pitäs olla kunnossa. Vuotais kait ulospäinkin, jos vuotaa. Pitäsköhän vielä tilata uudet? Kokeillaanpa jos ottaa yks kerrallaan piuhan irti ja kattos mitä tekee käynnille.
  2. Tämä. Tilanne on ennallaan. Auto on päivittäisessä ajossa ja toimii, mutta moottorihäiriö valo vaan möllöttää. Tyhjäkäynti "vouvaa" välillä, mutta ei pahemmin ja ei haittaa menoa. Auton tarve on vähentynyt ja olen tässä kauppaa pohtinut, mutta hankala on selvittää, että tuo merkkivalo ei todellisuudessa vaikuta ajamiseen. Jotain tarttis tehdä..
  3. Juu, lukitus on sekaisin. Tarkoitus on käyttää tutkittavana liikkeessä kunhan saa toisen, toimivan avaimenan. Tankin luukussa ei tarvita vipuja, eli ei semmoista kyllä löydy. Peräkontin vipu on vanhemmissa penkin alla, mutta ei tässä mallissa.
  4. Keskuslukitus on jotenkin muutenkin solmussa, eikä avaimella avaaminen auta. Rekkarin päällä olevasta kytkimestä ei tapahdu mitään. Liekö sekin pimeänä.
  5. On yritetty etsiä porukallakin, eikä löydy vipua tai ohjeita manuaalista. Tais olla juurikin R55:n mihin ohjeet löytyi, mut ei tähän R56:n.
  6. Hei Ainoan avaimen kaukokäyttöominaisuus lopetti toimintansa ja katselin tuolta netistä uutta. Onkohan näissä useampia mahdollisia taajuuksia? Koodaaminen autoon taitaa onnistua kotikonstein noilla ohjeilla "poletti sisään, kolme painallusta..jne." Pitkä lista toimia. Kauko-ohjauksen puutehan aiheutti myös sen, että peräkonttia ei saa auki. Vanhemmissa oli vipu, mistä sen sai auki, mutta entäpä 2009 R56? Ei löydy mistään konstia aukaisuun. Isot kiitokset asiantunteville jo etukäteen.
  7. Netissä on monia palveluita uusille avaimille, mutta pelaako ne? Onko kokemuksia?
  8. Koko moottori kiinnostaisi. Ota yhteyttä YV:llä.
  9. Eikun sinne toiseen päähän. Mutta näillä pääsen jo hyvin kärryille, kiitokset
  10. Terve Mini R56:sta (2009 cooper)meni termostaatti ja lykkäsi jäähdytysnesteet ulos. Reikä oli pieni, mutta merkittävä. Termostaatti saatiin paikalleen, mutta ongelmia aiheuttaa vesipumpulle menevän putken liitos pumpun päästä? Minkälainen liitos sen pitäs olla, nyt on epäily, että touhutessa hävisi tiiviste tms. Kuva ois kiva. Englanniksi ei tahdo löytyä oikeita hakusanoja Googleen.
  11. Moottorivalo syttyi ja todettiin, että jako on hypännyt. Siksi tuohon remppaan päädyttiin. Ei vaan sitten sammunut rempan, eikä uusien asentotunnistimien myötä. Kaiken pitäs nyt olla konepellin alla kunnossa, lambat jne. Vaihdettu.
  12. Eli jonkunmoisessa vikamoodissa tässä mennään ja siksi hiukan nuhaisemmin? Keski-Suomessahan tässä. Eiköhän tuolta lähiseudun huolloista löydy mokoma. Torissa oli jotain myynnissä ja Kiinastahan saisi ainakin myyntitekstien mukaan kaikki mahdolliset. Mutta-mutta. Lueskelin tuota toista topiccia R56:n osalta ja ei taida onnistua kovin kätevästi kotikonstein tuo 2009 R56 mallin rassehtiminen.
  13. Kiinan OBD-mallilla nollattu moottorihäiriön koodi p00014 ansiokkaasti. Parin kilometrin ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen pukkasi kuitenkin saman vian uudelleen. Pitääköhän tuo ajoituksen korjaus käydä jotenkin kuittaamassa liikkeessä tai paremmilla vehkeillä? Nokka-akselin asentotunnistimet ja koko jakopää on laitettu uusiksi, eli vikaa ei pitäisi enää olla. Myös käynti tasaantui, ei nyi eikä rämise. Jotenkin nuhainen tuo silti on ja se pirun valo häikäisee pimeässä.
  14. Laatuongelmia on. Mikähän olisi edullisin tapa hommata toimivia avaimia? - Löytyykö sellasia mitkä onnistuu itse parittaan? Nettilinkki tms. Ois kiva. - Paljonkohan huolto tästä huvista ottaa? Ei taida kympeillä pärjätä
  15. Mistähän päin tätä ongelmaa lähestyisi, jotta saisi edes yhden toimivan avaimen? Avain 1 siis toimii kaukosäätimenä, ovet ja peris aukeaa kuten pitää napeista. Virtalukkoon tunkiessa ei tapahdu mitään. Ensi alkuun teki vain ajoittain tätä, mutta nyt ei inahdakaan vaikka miten käyttäisi lukossa ja huokailisi. No, onneksi on vara-avain. Tässä ei taas toimi kaukosäätö napeista. Virtalukkoon laitetettaessa virrat hörähtävät kuten pitää. Molempia koitin koodailla tuon palstan ohjeen mukaan, mutta ei auttanut. Toiminnot ovat edelleen samat. Onneksi vielä toimivat edes noin Kattelin noita Aliexpressin avaimia, mutta niistä ei oikein ottanut selvää. Osa on pelkkiä kuoria, jopa koristerenkaita. Pari missä oli siru ei tottele manuaalikoodausta. Osaisko palstan väki auttaa mistä lähtisi vikaa hakemaan?
×
×
  • Luo uusi...