Jump to content

Kaitzun Works '15


Kaitzu

Recommended Posts

Eli heinäkuussa 2015 saapui maahan tilaamani JCW, joka tosiaan oli yllätykseksi manuaalivaihteinen (tilattiin automaattina, kun muuta ei toukokuussa ollut vielä mahdollista), joka ei haitannut.

 

vymc3xt.jpg



Lt4KeyO.jpg

 

Ja kun en noista "kromimuoveista" pidä, niin jotain oli tarve tehdä. Joten ostoksille ja tilaamaan. Ovenkahvat ja benstankin luukku saivat muovisuojat ja valojen ympärille BlackLine(OEM)-osat.

 

cOIgMkS.jpg

 

Samalla sitten takaspoikan päälle "lisäsiivet", jotka maalautin korin väriin.

 

9Zdyw9I.jpg

 

Samalla sai mustan värin, niin uusi skuuppi kuin keula "kromikehys", jota kumma kyllä ei valmiina ollut BlackLine-osana.

 

l8ktV9I.jpg

 

Harmittavasti kesä meni hiukan nopeaan ja en kerennyt asentamaan "teippausta" tuohon ikkunoiden alareunassa olevaan kromiin  :-[  No jotain puuhastelua ensi vuodellekin ;D

 

Viime viikolla sitten auto sai osakseen huolenpitoa ja pintaan tuli Nanolex:n Si3D HD-kestopinnoite eli nyt saa talvi tulla.

Link to comment
Share on other sites

Näissä on vaan sitä jotain, edelleenkin reilun vuoden ajamisen (~29000km) jälkeen virnuiluttaa joka kerta kun autolla lähtee ajamaan. Muiden autojen kohdalla tässävaiheessa on jo uusista otettu vaihtotarjouksia jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

3,5 vuotta & 70 000km ajoja takana ja edelleen tällä mennään 😎

Huolenpitosoppariinkin otin jatkoa eli nyt on huollot maksettu 5v/100tkm asti eli ei ole vielä mitään vaihtohinkua ollut. Toiminut lähes moitteetta. Vajaa vuosi (~55tkm) sitten alkoi takajarrut vinkumaan eli jarrut laahasi. Uusilla paloilla ja puhdistuksella korjaantui. Viikko sitten auto halusi etujarrupalat vaihdettavaksi. Levyjä ei tarvinnut vielä vaihtaa.

Akku varmaan pitäis vaihdattaa. Jo viime talvena kovemmilla pakkasilla järjestelmä ilmoitteli ajottain virran vähyyttä. Toki auto on aina käynnistynyt, mutta "vikatila" estää webastoa käytettäessä sisätilapuhalluksen käynnistymisen.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 kuukautta myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...