Jump to content

possu

Jäsenet
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    10

possu last won the day on 22. Marraskuuta 2016

possu had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 126 profiilin katselua

possu's Achievements

  1. possu

    R53 cat back

    Ainakin porukka kuulee kun olet tulossa :) Mutta toki tuohon saa sen resonoidun version keskiputken vaihdettua jälkikäteen jos meteli alkaa hävettämään tai häiritsemään :) Täälläkin siis resonoitu versio Milltekistä. Kannattaa myös ainakin harkita uusien putkiston kiinnikkeiden hankkimista.
  2. possu

    Hyper Blue R53 -06

    Putkiston kiinnitys on saatu asettumaan ja nyt istuu nätisti. Auto leimattu viime viikolla ja ainoa huomautus oli kuskinpuoleisen vilkun lasin halkeama. Uusi vilkku tulossa. Tänään vaihdettu myös moottorin öljyt ja öljynsuodatin. Auto on nyt myynnissä kun talouteen tulossa Miniä korvaamaan yksi vähän tilavampi ja matka-ajossa leppoisampi auto.
  3. Hyväkuntoinen vm. 2006 Hyper Blue R53 vähillä kilsoilla. Katsastettu 3.4.2017 ja öljyt vaihdettu 12.4.2017. Eli huolettomia ja halpoja kilsoja edessä. Lisää tietoa tuolla: https://www.mcff.net/forum/topic/7222-hyper-blue-r53-06/ Löytyy nettiautosta: https://www.nettiauto.com/mini/cooper-s/8797623
  4. Ok. Pihalla ei Minejä näkynyt, eli ilmeisesti paikalla vanhempien harrastajia ilman Minejä? Jos näin, niin se hämäsi :)
  5. Olikos tuolla ketään? Kävin pyörähtämässä klo 18:30-18:40 eikä ketään näkynyt joten jatkoin matkaa...
  6. possu

    Hyper Blue R53 -06

    Huolettomia kilsoja. Mutta Milltekin putkisto ei meinaa pysyä keskellä, vaan tuppaa liukumaan aukon oikeaan reunaan. Hmm... Autoverouudistus tuli itselle vähän puskista vaikkei ehkä olisi pitänyt ja eihän sitä ole vielä loppuun taputeltu. Jos se ehdotetussa muodossa toteutuisi, niin hyvä juttu on se, ettei harrasteauton arvo alene eikä Mininkään arvo paljoa laske. Harrasteauton vuosimaksu on jonkinasteinen kysymysmerkki kun sille ei virallisia päästölukemia ole. Mini päästelee hiilidioksidia aika paljon, eli sen kohdalla kulut noussee...
  7. possu

    Hyper Blue R53 -06

    Nyt on Milltekin putkisto kiinni. Ihan hyvät soundit. Isolla vaihteella matka-ajossa on jopa orkkisputkistoa hiljaisempi kun vuodon aiheuttama pörinä on poissa. Toisaalta kunnolla luukuttaessa ehkä hiukan äänekkäämpi kuin orkkis, mutta hyvällä tavalla :)
  8. possu

    Mini talviautona

    Kyllä meikäläisen pelissä (R53) tuon luistoneston valon saa suht helposti vilkkumaan :) Lumella ja jäällä hyydyttää menoa liiaksikin, eli kytken sen tuolloin yleensä pois ja hallitsen luistoa mieluummin itse oikealla jalalla :) Nyt märällä annan olla päällä, mutta silti vilkuttelee reippaammissa kiihdytyksissä.
  9. possu

    Mini talviautona

    ^ *** nus nus *** Mitenkäs nisukka liittyy aiheeseen Mini talviautona? *** nus nus *** Ei vaiskaan. Itse tuli heitettyä tänään pikku lenkki porsimolla kun siinäkin on talvikumit. Tosin se siirtyy pian talliin talvehtimaan ja wappua odottelemaan. Tänään oli kyllä paljon auraamattomia tai huonosti aurattuja teitä ja Minin maavaraa tuli testailtua. Spoikan alla oleva kumiläppä toimi lumiaurana. Kaikenlaista ääntääkin pohjan ja lumen kosketuksista tuli, mutta mitään ei mennyt rikki... Kesäautossa on muuten enemmän maavaraa kuin talviautossa :)
  10. possu

    Hyper Blue R53 -06

    Joo. Aika tarkkaan viisi kiloa per nurkka lähti pois. Eli 20 kiloa jousittamatonta massaa. Olen kyllä havaitsevani tuon myös ajossa ;)
  11. possu

    Mini talviautona

    Mulla on Mini hankittu pääasiallisesti talviajoa varten. Ja eilen ja tänäänhän tuota hauskuutta on päästy nauttimaan. Ei siis vielä paljoa kokemusta, mutta positiiviset ensipössikset talviajosta :)
×
×
  • Luo uusi...