Jump to content

2009 Clubman ja kuskin ikkunan asento/sulkeutuminen


kimmon

Recommended Posts

Terve!

 

Ostin tuollaisen Clubmanin ja siinä missä apumiehen etuikkuna nousee ylhäällä ollessaan tasaisesti tiivistettä vasten, jää kuskin puolen ikkuna takapäästään noin 5-8mm liian alas. Etureunastaan ikkuna nousee sinne minne pitääkin. Tämä sitten aiheuttaa suhinaa moottoritienopeuksissa. . Onko kenellekään tuttu ongelma?

 

Ikkunan ala- ja ylärajan uudelleen asetuksella vika ei korjaantunut. Onko ikkunannostimessa jonkinlainen säätö millä ikkunan asentoa pystyy muuttamaan? En viitsisi huvin vuoksi purkaa oviverhousta irti... Autokeskukselta täältä kysyin niin pyörittelivät vaan silmiään, mitään älyllistä keskustelua ei syntynyt.

Link to comment
Share on other sites

Nappasin ovipahvin, sen uloimman kehän irti, mutta en minä nyt suoraan siellä mitään korkeussäätöjä näe? Pitääkö se keskiosakin vielä ottaa edestä pois?

 

Kurkistelemalla oven sisään näin etu- ja takapäässä olevat säädöt mutta ne vissiin ohjaavat lasia sisemmäksi/ulommaksi? minun tarvitsisi saada vain lasia takapäästä ylemmäksi, että lasin yläosa tulee vaakaan ja siten nousee tarpeeksi korkealle. Hiton hankala selittää :D

 

 

EDIT: Piti vaan näköjään ottaa silmä käteen ja katsoa uudelleen... Korkeussäätöhän on näköjään lasin kiinnityksessä nostimeen :) Nyt on säädetty ja ikkuna nousee sinne minne pitääkin.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...