Jump to content

KuumaElmo

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Kouvola
  • Autotalli
    Mini 1000 - 1977

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

KuumaElmo's Achievements

  1. Vaihdetaan kahvipakettiin kuvan moottori autotallista viemästä tilaa. Vaati työtä. Moottorin sarjanumero kilpi on irroitettu. Sijaitsee Kouvolassa. Löytyy myös vaihdelaatikko ja muuta sälää. Syyskuussa muuten lähtee metallin keräykseen.
  2. Tarjousta tulemaan kaasareista/kaasarista ja laitetaan sitten postilla tulemaan. https://www.tori.fi/kymenlaakso/Classic_Mini_kaasareita_87338337.htm?ma=1
  3. https://www.tori.fi/kymenlaakso/Classic_Mini_varaosia_87336717.htm?ma=1 Siitä tavarasta vaan tarjousta tulemaan mikä kiinnostaa.
  4. https://www.tori.fi/kymenlaakso/Mini_Clubman_varaosa_87325265.htm?ma=1 Myydään Mini 2010 Clubman R56 hattulylly
  5. Minissäni (one clubman 2010 R55) palaa moottorin vikavalo ja luettuani vikakoodit tulee P2845 ja P0015. Olen vaihtanut juuri uudet moottoritilan ilmansuodattimen, Lambdat, Ykk anturit, tulpat. Myös puolat tarkastettu ja putsannut Vanos soleinoidit. Moottorikaan ei pidä normaalista poikkeavaa ääntä. Jenkki sivuilla oli jollain samat koodit ja ihan samat oireet. https://www.mini2.com/threads/increased-emissions-with-p0015-p2845.344649/#post-4443755 Ja yhdessä kommentissa neuvottiin alla olevaa. Voisiko joku dubata sitä mitä siinä yritetään kertoa? Keittiön altaan käytön ymmärän ja se alkaa olla kyllä jo houkutteleva korjaus vaihtoehto. think your left with removing the rocker cover and checking the number 1 camshaft bearing it has a o ring in it for oil feed to vvt sprocket someone else on here had same issue and they threw the kitchen sink at the car to fix the issue. all it was was a rubber o-ring in one of the cam caridges. Omat vaihtoehtoni jatkamiseen tällä hetkellä. Jakopään ketjuremontti , Vanos Soleinoidin vaihto uuteen...
  6. KuumaElmo

    Clubman kiikarissa...

    Itselläni Clubman one bensalla. Todella mielyttävä ajo kokemus.
  7. KuumaElmo

    Mini huolto Kymeenlaakso

    Moro. rupesin itse vastikaan minimieheksi ja kanssa miettinyt että mihin sitten kannattaa autoa viedä Kouvolan seudulla. Itse nyt vaihtanut jo apulaitehihnan ja jarrurelveyt/palat itse. Mutta jos jotain suurempaa posahtaa... onko Pave jo tullut Uoken autoa kokeiltua?
×
×
  • Luo uusi...