Jump to content

Matkustamon ja tavaratilan välinen pelti...


Sjannis
 Share

Recommended Posts

Sinne vaan , jos mä kerran oon n.15v. sitten ängenny katon poiston yhteydessä 15tuumasen siihen ja auto tuntuu vieläkin mikroautolta kaiken maailman kokeilujen jälkeen niin ei se pelti vaikuta olevan niin ratkaisevassa roolissa.

Se kaiutinhan on myös aika tukeva kun saa hyvin kiinnitettyä.

Link to comment
Share on other sites

8" elementti mahtuu takapenkin allekkin ja kotelolle ei tarvii tehä kun sivu ja etulevy ja jos on oikean kokoinen tilavuus elementillesi niin hyvin jytää. Omassa laitoin sen sinne ja noi nuoret pojat on ollu kateellisia miten hyvin se soi. Ostin niiltä vanhan vahvistimen(40) ja sain joskus serkulta ton elementin ilmasiks mallia Biltema mut joskus näköjään halvallakin pystyy tekee hyvää kun vain kokeilee. Ei ole kyllä mikään paine vehe mut menee tosimatalalle ja muutenkin toisto on omasta mielestä paljon parempi verrattuna esim. spl 12" pakettiin jonka käyttöautooni juuri laitoin.

Link to comment
Share on other sites

Aika hieno tuo kuvan systeemi.

Laitoin nyt kuitenkin 12" freeair elementin takapenkin taakse 30 millin vahvikelevyn kanssa ja nelikanavaisen vahvarin siihen viereen joka ohjaa kojelaudassa olevia kajareita + tuota subbaria sillattuna.

Hyvin soi eikä hytissä näy muuta kuin etukaiuttimet ja soitin. Takapaksiinkin mahtuu vielä vararengas, työkalupussi ja yksi kauppakassi.  :)

 

Takapenkin taustapellistä taisi tulla jopa tukevampi tuon vahvikelevyn ansiosta...

Link to comment
Share on other sites

Meidän Minissä kuunnellaan heviä!  ;D ;D

 

Itselläni on kyse siitä, että on kiva rakennella kaikennäköistä ja Mini on siihen tarkoitukseen oivallinen harrastusväline. Hyvällä maulla tietenkin rakentelen etten pilaa Minin syvintä olemusta... ;)

Link to comment
Share on other sites

Eikös Minissä kuunnella Moottorin mahtavaa laulua ;D

Ja samalla "mikäs ylimääräinen ääni sieltä nyt kuuluu" ;)

 

Muistelin juuri ikäisteni kanssa lähes 30 vuotta sitten tekemiäni mahtavia äänentoistolaitteita 600:een Fiattiin! Ovipahvit puhkottiin ja mahtava kaiutinhylly takaikkunalle. Kyllä Popeda ja Eput soi jo silloin mahtavasti, vaikkei nuoripolvi taida sitä "hevillä" uskoa 8-)

Link to comment
Share on other sites

Eikös Minissä kuunnella Moottorin mahtavaa laulua ;D

Ja samalla "mikäs ylimääräinen ääni sieltä nyt kuuluu" ;)

 

Noin minäkin ajattelin kun laitoin Cabriolettiin kunnon älämölö laitteet että saa sitten kuunnella musiikkia kunnolla kun kone puoli on kunnossa!!  :o

 

Mutta miten kävikään ei ole pahemmin kuunneltu musiikkia kun koko ajan kuuntelee mitä siellä konepellin alla tapahtuu!! :o 8-) ::)

 

Vaikka nyt onkin jo lykätty uudella konseptilla tollanen 4500km silti sitä mielellään kuuntelee mahdollisia ylimääräisiä ääniä... :o

Link to comment
Share on other sites

--Miksi laittaa Miniin hifiä? Amispoppia voi kuunnella corollassa... --

 

Itselläni on käyttöautona corolla ja kyllä sieläkin amispoppi soi:)

Varmasti pienemmälläkin kokoonpanolla saisi tarpeeksi ääntä mutta kokeillaan nyt rakentaa jotakin mitä jokaisella ei minissä ole. Hieman tässä näyttelyauto tynkästä rakentelen ja isot musavehkeet pienessä autossa on varmasti yksi vetonaula, tosin tästä nyt ei mitään traileri autoa ole tulossa että ihan käyttöön rakennan.

 

ja eipähän tartte ihmetellä kaikenmaailman ääniä kun ei niitä' vain kuule ;D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...