Jump to content

Mini one 2002


Omppu

Recommended Posts

Onkos hyviä vinkkejä tarjolla noviisille !

 

Mistä voisi löytäisi käyttöohjekirjan otsikon autoon?..mielellään suomenkielinen

samon mistä löytyisi huoltokirja, johon voisi alkaa merkata tehtyjä huoltoja ja seurata huoltoohjelmaa

ja viimeisenä tähän viestiin, rengaspainevalo palaa, ei ole käytössä renkaissa ko toiminto, katkasija ei sammuta valoa, kuinka saisi valon sammumaan, jos vaikka katsastusmies kiinnittää siihen huomiota ?

 

Omppu

Link to comment
Share on other sites

Jeps. Se valo alkaa palamaan miltei aina, kun vaihdat renkaat. Se vain pitää nollata painamalla sitä nappia käkkärin vieressä tovin. Jos se jatkaa palamista, niin voi olla paineet hieman väärässä jossain renkaassa, tai joku sensori menossa paskaksi.

 

Ja se joku sensorihan on ABS-sensori, ja jos se on rikki, niin palaa myös ABS:n ja luistoneston valot. Arvaa mistä tiedän... :P

Link to comment
Share on other sites

Ei siellä ole mitään antureita. Jos rengasvalo palaa ja absien merkkivalo ei niin se ei nollaannu vain nyt. Jos anturissa olisi vikaa palaisi myös se abs valo koko ajan taulussa.

 

Omassa oli sellaista vikaa että se kytkin jolla se nollataan oli pohjassa koko ajan koska päältä oli väliin pudonnut hiekkaa.

Piti siitä päältä paineilmalla puhaltaa puhtaaksi että pääsi nollaamaan taas.

 

Mulla onnistuu jeesailla jos jotain tarvetta on laitella mikä ei normi autohuolloissa onnistu(öljyt osaa kaikki pajat vaihtaa jne.)

Link to comment
Share on other sites

No täytyy kokeilla myös tolla tavalla nollata ja sen jälkeen palakoon :).. ja ei nää kysymykset  tähän lopu. Nopeusmittarin vasemmalla yläpuolella on sellainen vakionopeudesäätimen näköinen nappi ,jkuinka se pitäisi toimia vai onko se kaikissa, oli säädin tai ei, ainakaan painamalla ei tapahdy mitään 

Link to comment
Share on other sites

olisikohan nämä nyt vuoden viimeiset vinkit... Kuskin ovi lonksuu siihen malliin että tulee vähintään merkintä otteeseen, joten missä tuon saisi järkevään hintaan kunnostettua, samalla pari polttimoa pitäisi vaihtaa kun en uskalla itse lähteä sorkkimaan eli etusumari ja peruutusvalo, jollei ole sitten siinä kuuluisassa kytkimessä sittten vikaa eli pk-seudulta jos löytyy suosituksia

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...
  • 1 kuukausi myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...