Jump to content

Clubi dynotus päivä? Kiinnostaako?


Jamppa Maijala

Recommended Posts

Moi kaikille

 

Kiinnostaisiko Forumilaisia tietää oman Mininsä tehot? Voitaisiin järkätä sellainen clubi dynotus päivä. :)) Rullilla ei säädetä mitataan vain tehomittaus ja jonkinlaista vinkkiä saa mitä meidän mielestä pitäisi tehdä. Veto n. 30€/auto jos kymmenkunta-autoa. Auto voi olla siviili tai vimpan päälle viritettyjä ja jotain näiden väliltä. Kaikki moottorikoot. Voitaisiin tehdä sitten sellainen yhteenvetotaulukko josta ilmenisi teho, momentti ja moottorin koko ja mahdolliset viritykset sekä kommentit. Kiinnostaisko MCFF kerhoa tehdä juttua kerholehteen esimerkiksi. Ainakin täällä forumilla voitaisiin yhteenveto tehdä.

Dynotus olis Riihimäellä TT-Motors:n Bosch:n dynossa. Ajankohdasta voidaan sopia, kevät?

Näiltä heidän sivuilta saa vinkit miten asiaan tulisi varautua http://tt-motors.com/dyno.htm

Britit tekee tälläsiä joka pojan/tytön dynotus päiviä joita on ollut jossain Mini lehdissä luettavissa. Osa Suomen merkkikerhoista myös puuhastelee tälläisiä esim. Ford merkkikerho. ^-^

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luulisi kiinnostavan!

Otappa sinä homma ja järjestelyvastuu haltuusi.

Sovi ajankohta clubin hallituksen kanssa.

Voishan siinä joku pullakahvee/kerhomateriaalimyynti/rompetori systeemi olla samalla!?

Link to comment
Share on other sites

Ei välttämättä huonompi idea. Viime dynotuksesta onkin jo pari vuotta aikaa ja jonkin verran on muutoksiakin tullut tehtyä sen jälkeen, että olisi ihan kiva tietää kumpaan suuntaan on menty tehojen kanssa ::) .

Link to comment
Share on other sites

Clubi tyylinen dynotus päivä sovittu.

 

Sunnuntai 22.4.2012 alk. klo 10 TT-Motors, Kanavapolku 8, Riihimäki. Hinta 30€/ mittaus ja jos haluat seosmittauksen samaan niin teho-ja seos mittaus 35€. Tilaisuus on avoin kaikille Mineille, kerhojäsenyyttä ei tarvita. Halu tietää oman Minin tehot riittävä syy tulla paikalle. Minulta saa lisää tietoa ja alustavasti(ei sitovia) otan mielelläni dyoon tulijoita "listalle" niin osaamme jakaa päivän helpommin.

MCFF:n kerholehdessä myös juttu liittyen dynotustapahtumaan, lehden ilmestyttyä voin laittaa asiaan liittyvän jutun myös tänne forumille.

 

Merkatkaahan päivä kalenteriin, toivon kaikkia Mini tyylejä paikalle, vakiot, viritetyt, ahdetut. Paikalle pääsee myös kärryllä jos Mini ei vielä ajossa mutta ajokuntoinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Alkaahan pelit olemaan siinä kunnossa että kesän ajot voidaan aloittaa tehonmittauksella. O0

 

Dynorullat kovassa käytössä, hyvä että varattiin aika ajoissa. :D

 

Hienoa että muitakin Minejä on ollut dynoon yhteydessä, minulta saa kyllä myös tietoja noista minun tekemistä moottoreista, niissä ei ole mitään salattavaa ja kaiken tiedon kyllä niistä jaan. 8) Joskin TT-motorsilla tiedetään myös mitä meidän moteissa on. Jos ei jaa tietoa, niin asiat ei kehity . ;)

 

Minulla olisi ajatus että kun siellä ollaan mukavassa porukassa niin otetaan joka autosta kuva rullilla ja tehdään sellainen juttu josta ilmenisi omistaja(ainakin etunimi), mitä moottoriin tehty esim. vakio, remontoitu 5000km sitten ja oma arvaus tehoista :P . Dynotuksen jälkeen merkataan sitten mitä mittarit näytti :( ja annetaan dyno kommentti sekä auton omistajan omat tunteet. :(

 

Julkaistaisiin sitten juttu Ministerissä.

 

Jos tämä kuulostaa ihan hyvältä niin sittenpä pyydetään apuja jutun luomiseen (Samiko?), materiaalia kyllä asian tiimoilta paikalla tulee. Epäilen etten itse kerkiä noita kaikkia tekemään mutta avitan kyllä mahollisimman paljon. Tehtäis hyvä ilmoittautumispohja jossa jo suurin osa tulee kirjattua.

 

:P Miltä kuulostaa/näyttää?

Link to comment
Share on other sites

Hieno homma... Eikun Timo nippuun vaan ja rullille...

 

Monen olen kuullut sanovan että on tulossa. Ilmoitelkaa Jampalle jos olette tulollaan niin tietää vähän varautua että tuleeko autoja viisi vai viisikymmentä...

 

Sami

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moi

 

Päivä lähenee...

Muutama on ilmoittautunut jo etukäteen, kiitos heille. Tällä määrällä kuitenkin tapahtuma on ohi alle tunnissa.

Yritän saada paikalle jommankumman kilpureista(jos osat ovat tulleet) MiniTonni miehille muuten on unohtunut ilmoittaa, hoidanpa asian kuntoon >:D

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään toimittaa minulle sellaista moottoripyörä moottorilla olevan Minin yhteystietoja? Haluttaisiin erikoisiakin Minejä paikalle Tai tietääkä kukaan mistä löytyy takavetoiseksi muutettu jokkis Mini? Tai vielä niitäkin Minejä joihin suomessa tehty TwinCam kansi?

Olispa mahtavaa kun vielä paikalle tulisi vakio 850 moottorinen. Saatais erilaisia mahdollisimman paljon. :P

Nyt Mineistä pölyt pyyhkimään ja kesäajelut voisi alkaa dynopäiviltä 8)

Link to comment
Share on other sites

Oli ajatus tulla vakio 850 Vanilla ja lievästi piristetyllä 1100 Travellerilla, mutta huomasin juuri että olen Vierumäellä poikien kanssa kiekkoturnauksessa.

Joten se siitä omalta osalta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...