Jump to content

Mini Pickup Body parts catalogue


minorv8

Recommended Posts

Oma projekti on sen verran pervo ettei jäljellä ole käytännössä kauheasti kiintopisteitä ;D Sekin vähä mitä oli sattui olemaan niin hyvin ruostunutta ettei kauheasti hahmota yksityiskohtia... Käytännössä joudun takapään rakentamaan takaluukun ympärille jotta kopasta tulis kuta kuinkin oikean näköinen.

 

Mulla on kyllä mittatietoja mutta kaipasin tehtaan käsikirjaa ihan räjäytyskuvien vuoksi jotta tietäis minne ylipäätänsä peltiä kuuluu :)

Link to comment
Share on other sites

Miltä vuodelta "body parts catalog " tulosi olla? Muistaakseni "kirjastosta "löytyy korin osista myös ko kirja. Koko vain oli outo (englantilainen mitoitus?) kopiokoneeseen.

Tsekkaan illalla. Oletko tulossa Lautsiaan ? Me ainakin tullaan, joten jos löytyy voisin ottaa mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Auto on 66 mutta lieneekö pikkiksissä suurtakaan eroa vuosimallien kesken. En usko, vaneissa on sitten jo enemmän. Timpalta saan lainaan 1961 vuoden kirjan ja toisaalta on luvassa 1962 kirjan kopiot. Mielelläni otan kaiken matskun vastaan mitä vain löytyy. Jos maltat laittaa sen mulle postissa niin olisi hieno juttu.

 

Aihion karmeudesta johtuen ei tule olemaan ylientisöity eikä edes entisöity, joudun vähän soveltamaan lavan runkoa sun muuta jotta on jotain kiinteää minkä päälle rakentaa...

 

En ole tulossa kokoukseen, viikonlopuksi on luvassa remonttia (=vaimon tilaama keittiöremppa lähestyy...)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...