Jump to content

johansson

Jäsenet
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

johansson last won the day on 28. Heinäkuuta 2016

johansson had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 520 profiilin katselua

johansson's Achievements

  1. Hyllyä ei ole myydä, mutta eihän tuo lukollinen hanskalokero olisi myynnissä? Omastani antautui kahva (eli ei aukea kahvasta), toimiva olisi mukava…
  2. Ja pysyiväthän ne. Autojerrystä pyysin tarjoukset, mutta palvelun ulkopuolelta ohiajaessa poimittu Autoklinikan tarjous oli edullisin. Hyvin toimi homma Järvenpään Autoklinikalla.
  3. Ei vastaa suoraan kymysykseen, mutta Autoklinikan tarjous oli 350 e R50:n lämmitetyn sadetunnistimella varustetun vaihdosta. Torstaina selviää pysyivätkö tarjouksessa.
  4. Ah joo, eipä ollutkaan mallista puhetta joten menin ja oletin väärin. En osaa valitettavasti uudemmasta sanoa mitään, tuohon rouvan rippikouluikäiseen meni ihan paikalleen laittamalla.
  5. Ei joudu koodaamaan, menee ihan plug'n'play. Alkuperäisiä soittimia löytyy ainakin varaosahausta tai vaihtoehtoisesti johtosarja-adapterilla mikä vaan soitin sopii. Vikahan voi olla soittimessa tai johtosarjassa, toivottavasti soittimessa.
  6. Myyjä ei tiennyt mitä oli myymässä, tuli ostettua pienellä riskillä väärä: ylimääräisenä kuskin oven keskuslukituksen moottori. Testattu toimivaksi 2004–mallisessa Cooperissa. HP 40 e (+ pk). Nouto Järvenpäästä tai satunnaisesti Itä-Helsingistä. Postitus ennakkomaksulla ostajan piikkiin. yv
  7. Rippikouluikäisen Cooperin lukot alkaa osoittaa antautumisen merkkejä: olisi tarvetta apparin oven keskuslukitusmoottorille (osanumero 51200556769) Edit: takaluukku kunnossa, keskuslukitusmoottori vielä haussa. Nouto onnistuu pääkaupunkiseudulta, kustikin polkee. yv tai 0405878372.
  8. Minulla ’04-mallisessa Cooperissa joku tuollainen Yatourin boksi, mallia en kyllä osaa enää sanoa. Liittimiä on ilmeisesti pyöreillä tai litteillä pinneillä, oikea malli taitaa riippua vuosimallista ja/tai soittimen versiosta. Toimii erinomaisen hyvin musiikin striimaamiseen, mutta hf:n mikki on aika onneton. Boksi on kytketty suoraan radion perään alkuperäisten liittimien väliin, ei siis konttiin mutta eipä ole h/k-äänentoistoakaan. Alkuperäisessä radiossa näyttäytyy cd-vaihtajana. Suosittelen striimaukseen, hf-puhelimeksi siitä ei oikein ole.
  9. johansson

    Täyssähkö MINI

    Kävin tänään parin tunnin koeajolle, mukavahan se oli. Plussaa tosiaan tuo lähes täysin polttiksen mukainen ulkonäkö, ihan ok suorituskyky ja yleinen tuttuus kun on Minit ja BMW:t entuudestaan tuttuja. Miinusta oletuksena kovin ärhäkkä rekuperaatio (jota saa kyllä rukattua pienemmäksi joskaan ei kai pysyvästi), rengasäänet jotka tosin saattoivat tuntua todellista kovemmilta moottoriäänien puuttuessa ja pienihän se on. Täydellä akulla rangea näytti hiukan vajaat 200 km kesäisessä 21 C kelissä, palautettaessa jäljellä ~160 km, mutta en tullut sen tarkemmin seuranneeksi kilometrejä ja kulutusta. Green+ -tila nosti rangea jonkun 25...30 km, mutta silloin ei ole edes ilmastointi päällä. Saattaisi jäädä käyttämättä. Hinnat alkaen -mallikin on riittävästi varusteltu, mm lämpöpumppu, comfort access, pikku navi, langaton CarPlay-tuki jne. Seuraavan varustetason (=Experience) 2600 euron lisähinnalla isomman navin, adaptiiviset ledit, Harman/Kardonin äänentoiston ja HUDin. Kolmostasoon taisi tulla vielä nahkat ja panoraamakatto. Yhtään lisävarustetta ei ole sellaisenaan valittavissa, vain nuo kolme varustetasoa. Yksityisleasing on tosiaan 353 e/kk 30 tkm:n kilometreillä per 36 kk sopimuskausi. Ajomäärää voi säätää 5000 km pätkissä, lisäkustannus abt 16 e/kk: 40 tkm olisi 384 e/kk. Experience vastaavasti 432 e/kk (30 tkm) ja 465 e/kk (40 tkm). Nyt jos tilaisi, voisi vielä elokuun tuotantoon ehtiä. Hmmm...
  10. johansson

    Täyssähkö MINI

    Kappas, aika pitkät on toimitusajat vieläkin. Hertsikan Mini-kauppias soitti äsken ja vakuutteli toimitusajan olevan noin 3...5 kk, riippuen vähän milloin tilaus saadaan sisälle ja saadaanko vielä elokuun tuotantoon. Koeajettavana olisi yksi.
  11. johansson

    Täyssähkö MINI

    Jokos tästä on kokemuksia palstalaisilla? Pitkästä aikaa tarjolla normaalin näköinen täyssähköauto ja rangekin riittäisi nurkkapyöritykseen hyvin. Pitäisi kakkosauto vaihtaa: yksityisleasing-Cooper SE alkoi kiinnostaa kovasti, kolmen vuoden liisarilla 353 e/kk, tosin vain 10 tkm vuodessa. Johan tuollaisen vajaan 40 000 euron arvoisen auton arvonalenema ensimmäisen kolmen vuoden aikana on tuota luokkaa, kuulostaisi varsin hyvälle diilille.
  12. No nimenomaan Sehän tulikin Karvalakin ohjeilla kuntoon, silkkaa säästöä tämäkin päivä.
  13. Kappas, mainioita tipsejä (ja huonoja myyntimiehiä ). Ebaysta tosiaan näytti löytyvän, mutta on viime aikoina ollut niin järkyttävän pitkät toimitusajat kaikkialta että ajattelin josko löytyisi nopeammin - taidan kuitenkin aloittaa purkamalla & putsaamalla, josko sillä korjaantuisi.
  14. EI TARVETTA ENÄÄ - tuli korjaamalla kuntoon. Spoilerissa oleva lisäjarru näyttää simahtaneen, eikä taida korjaantua polttimon vaihdolla: löytyisikö joltain ylimääräistä? Järvenpää/Helsinki-akselilta onnistuu nouto hyvin, mutta kustikin varmaan polkee.
  15. Joo, näin taitaa olla. Konalan Autokeskukseen soitinkin jo; eivät näe auton tiedoillakaan mikä versio lukkopultista on autoon asennettu vaan pitää käydä paikan päällä testaamassa.
×
×
  • Luo uusi...