Jump to content

kapemi

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kapemi's Achievements

  1. En sitten ostanut alkuperäistä radioita, vaan tilasin uuden keskikonsolin ja 2-din kokoisen Pioneerin soittimen. Nyt soitin asennettu ja uuteen keskikonsoliin siirretty vanhasta konsolista lämmityslaitteen katkaisijat yms. muut, mutta ne ei toimi. Vain lämppärin puhaltimen moottori toimii katkaisijasta, muut ovat kuolleita. Sulakkeet ehjät näiden osalta. Sekin tässä ihmeellistä, että nämä toimivat jossain vaiheessa, mutta jouduin ottamaan liittimet irti ja siirtämään soitinta taaksepäin, että konsoli menee alkuperäisiin kiinnikkeihin. Tämän siirron jälkeen katkaisijat eivät ole toiminut. Onko mitään ideoita, mistä lähtisi vikaa selvittämään?
  2. Joo, kiitos. Eli kyseessä siis Mini One, vuosimallia 2010, runkonumero on WMWME31020TX26408. Katselinkin noita ebaysta, sieltä löytyy n. puolella varaosahaun hinnoista, tilaan varmaan sieltä.
  3. Siis tämä radio. Tietääkö kukaan voiko tuon mini boost cd:n asentaa mini cd:n tilalle? Soitin Autokeskukseen ja heidän mukaan laitteen vaihto vaatii koodauksen. Uusi radio maksaisi 880 euroa.
  4. Moi, tuo linkkaamasi radio on vanhempaan Miniin, tässä on erilainen radio ja tuokin myytävä on erilainen. Tuossa lukee Mini boost cd, kun meidän Minissä on Mini cd. Tiedä sitten mitä eroa noilla on? Kun olen kysellyt tuosta, osan mielestä vaatii koodaamisen ja toisten mielestä vain plug and play. Itse kyllä kallistun tuon koodaamisen vaatimisen puoleen.
  5. Moi, tyttären minissä ei siis toimi radiossa oikea kanava, ei etu- eikä takakaiuttimet. Kuskin jalkatilasta löysin netin avulla liittimen, josta mittasin, ettei oikeanpuoleiset kanavat toimi lainkaan. Olisinkin kysynyt seuraavia asioita; jos hankin uuden soittimen, joutuuko sen jotenkin koodaamaan? Siihen liittyen, löytyykö keski-uudeltamaalta tai pk-seudulta koodausapua? Minissä ilmeisesti ihan perusstereot, ei mitään HK-systeemiä, onkohan tuossa kuitenkin erillinen vahvistin? Etuovissa siis kahdet kaiuttimet/ovi ja takapenkin sivuilla kahdet kaiuttimet, yhteensä 6 kaiutinta. Muuta ideaa, mistä lähteä vikaa hakemaan?
×
×
  • Luo uusi...