Jump to content

Cornelius

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    5

Cornelius last won the day on 4. Toukokuuta 2017

Cornelius had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 787 profiilin katselua

Cornelius's Achievements

  1. RH:n näyttävät klassikot varsin nättinä. Keskiöt hyvät ja lipat nätissä kiillossa. Päällä vielä erittäin hyväpintaiset kumit koossa 205/40/17: lähes ajamattomat Hankookit ja 6,5mm Toyot. Speksit: 8x17, ET60, kr. 64mm. Adapterivanteina jako ja ET moneen laitteeseen passeliksi. Vanteissa itsessään jako 4x100. Lisähinnasta löytyy adaptereita sekä 4x100 että 4x108. Helsingissä - nouto tai lähetyskin onnistuu hienosti. Ei vaihtoa. hp. 890€ 040-5636823 / Juha https://www.nettivaraosa.com/vanteet/2726922
  2. Itselläni R57-minissä olleet talvikauden siirtopyörät. Perus-saksalaiset alut joissa kuvien mukaisesti naarmua ja ikilikaa. Yleisilmeltään kuitenkin ihan jees. Keskireikäsovitteet 56,1mm saa mukaan. Päällä vanhat, muutta pääurissa vähintään 4mm omaavat Toyon 205/40/17 -kitkat. Eli erittäin hyvät vaikka katsastus- tai siirtopyörinä kesäautoon tai miksei välikeleille tällaisenaankin. Ei vaihtoa. Helsingissä - nouto tai lähetys. hp. 260€ 040-5636823 / Juha
  3. Cornelius

    R57 S+

    Tällainen siitä nyt tuli. Taakse pitää hankkia vielä snadisti kapeampaa kumia, niin vähän perä tippuu tuosta. Kuva: Instagram @nnnnigo
  4. Cornelius

    R57 S+

    Aivan. :D Kehitys kehittyy kun parissa vuosikymmenessä on tullut vanteisiin leveyttä sama kuin mitä oli näissä orkkiksissa halkaisijaa.
  5. Laitoin yv:tä. Oikea parkki ja sen liitin kiinnostaisivat.
  6. Taitaa edelleen olla säädöksissä, että 8cm pitää olla auton alimmasta osasta maahan. Tiellä pärjää puolella tästä helposti. Kiitos muuten tarjoajille - kiva huomata, että apuja löytyy. Sattumusten kautta päädyin viemään tällaisenaan leimalle, ja tällä kertaa ei maavara kiinnostanut ja liput liehuen läpi.
  7. Cornelius

    R57 S+

    Hommat etenee, joskin hitaasti. Onko jollain muulla Minissä kymppituumaisia etuvanteita? :)
  8. Auttaisiko joku miniharrastajaa mäessä: Erinäisten vaiheiden jälkeen hinnat alkaen säädettävistä coileistani oli aika tehnyt vähemmän säädettävät, ja vähän tuo on liian matala omilla 205/40-renkaillani katsastukseen. Löytyisikö siis joltain joku tällainen 4x100-jaon pyöräsarja: - 205/45/17 - 185/50/17 - 175/60/16 - 195/55/16 - 175/65/15 Näillä saisin sentin lisää maavaraa. Tarve olisi ajaa katsastukseen ja takaisin, eli n. 20km max. ja vuokra-aikaa tämä ottaisi parista tunnista päivään. Ajallisesti heti vaan kun löytyy. Helsinki/Vantaa/Espoo -akseli olisi paras. Korvaan toki vaivan. 040-5636823 / Juha tai yv.
  9. Cornelius

    R57 S+

    Aika hiljaista on ollut päivittelyn kanssa. Jotain on puuhattu, ja katsotaan mitä tästä tulee..
  10. Löytyisiköhän apuja: Itselläni on 2009 mallin R57 ja siitä pimeni tuossa joitain aikoja sitten täysin "keskusnäyttö", eli nopeusmittarin sisällä oleva paneeli, jossa siis normaalisti hallinnoidaan valikoiden kautta mm. radiota, handsfreeta, medioita ja navia. Nopeusmittari toimii, varoitusvalot toimivat, kuskin edessä oleva pikkunäyttö toimii. On yritetty pitää akkua irti ja painella pitkään virtanappia - ei mitään vaikutusta, Ennen tilttaamistaan oli erikoinen tilanne, kun ei suostunut sammumaan vaan jäi päälle vaikka autosta kaikki muut virrat poissa. Arvelin tämän johtuvan huonosta akusta, mutta nyt on akku vaihdettu ja ei laite siitäkään innostunut. Bemarin rheingoldilla ohjelmoitiin akun vaihto ja samalla piti katsoa vikakoodeja tuohon unitiin liittyen. Siihen liittyvät boksit olivat rheingoldissa punaiset, eli diagnostiikka ei saanut niihin edes yhteyttä. Jotta mitähän sitä pitäisi seuraavaksi?
  11. Cornelius

    R57 S+

    Kiitos! Nyt meni ajatuksissa MAF ja MAPit sekaisin, eli ahtopaineanturihan siellä on JCW:n tottakai. Ohjelma tuli vasta nyt kevättalvella, joten kunhan tovin pääsee totuttelemaan tehoihin ja käytökseen pitävällä pinnalla, niin pitää harkita noita ehdotettuja. Lukon asennuksessa taitaa vaan saada taas purkaa puoli autoa, mutta sellaistahan tämä harrastaminen on. Onko Suomen oloissa kokemusta, että toimiiko ulkomaanfoorumeilla kirjoitettu takahuohottimen letkujen tulppaaminen? Turboa edeltävään mutkaan menevään huohottimeen ajattelin laittaa tuon catch canin, niin josko se imusarjalle menevä moska vähän vähenisi.
  12. Cornelius

    R57 S+

    Laitetaans tämäkin tänne, niin voi vaihtaa ajatuksia puolin ja toisin rakentelusta. Auto siis R57 2009-vuosimallia ja itse kävin Saksasta vuosi sitten noutamassa. Oli täysin vakiokunnossa, n. 85tkm, ja edellisen naisomistajan toimesta kytkin poltettu loppuun. Varusteita oli ihan jees hyvin, eli mm. navi, astetta paremmat hifit ja ilmeisesti vähän poikkeavat nahatkin. Tärkein ruksinta on alkuperäisellä tilaajalla varmaan ollut tuo openometer, jolla kellotetaan tarkasti päivittäistä aurinkoannosta. Olen vähän muokannut ja teetättänyt mieleeseeni suuntaan. Tehty: - FK säädettävät coilit - RH ZW3 -koottavat 8,5+9x17, 205/40/17 -kumit - JCW -kytkin - Proturbon muokkaama ahdin 45mm siivellä - JCW -ilmamassamittari (vakio ei riitä) - Milltek decat downpipe - Remus takaosa ja vaimennin - Motorbit -ohjelma - imulämmöt korkealla 240hv ja 370Nm Tulossa -Suurempi välijäähy (kiinanmalli forgesta) - jos tällä sitten about 250hv irtoaisi - Apex'i ilmanotto - Catch can - Logolätäkkövalot oviin - Alemmas (nyt etulipasta n. 1cm maahan, mutta sen poistamalla taas pari senttiä varaa mennä) Aika hyvin istuu käteen jo näinkin. Alusta on kova, mutta toisaalta on tosi tarkka ajettava. Vakioröörilläkinhän tämä vähän putputtaa moottorijarrulla, mutta tällä putkistolla se on jo täyttää rätinää ja pauketta. Kommentit ja kehitysehdotukset tervetulleita.
×
×
  • Luo uusi...