Jump to content

Hyvä mäihä


paspartuu

Recommended Posts

Melkein alkoi itkettää...  ;)  Kontit täynnä klassikoita, tuo miljoona dollaria on pilkkahinta tuollaisesta lastista. Siellä oli vielä mun unelma-autot kumpainenkin; 57 avo-Corvette ja 63 Split window... Melkoinen tarina joka tapauksessa ja  omistaja-vainaalla on ollut hyvä maku autojen suhteen.  :)

Link to comment
Share on other sites

Eihän sitä tiedä, vaikka nykyään joku hemmo kerää ässiä, worksia ... varastoon. Ja porukka äimistelee reilun 30-vuoden päästä moisia aarteita.

 

Veikkaan (hammasta purren) että vaatii melko tanakkaa lompakkoa säilöä nykyautoja museoikään  :(

 

Meinaten tässä välissä kun verotus siirtyy ostoverosta käyttöön = vuosittaiseen käyttömaksuun. Ja sitten tulee vuosien mittaan päästöihin perustuvia maksuja, jolla ikääntyvät kiesit halutaan pois liikenteestä  :( >:(

 

Suunta on selvä, se voidaan nähdä vaikka siitä, että vanhaa autoa ei voi poistaa kilvistä ja säilöä (=välttyä käyttömaksulta), kilvistä poisto onnistuu vain romutustodistuksen kanssa. Ainoa tapa välttyä käyttömaksulta on museorekisteröinti, jonka ikäraja puolestaan nousee vuonna 2008 30-vuoteen  :(

 

Meikäläisen Mini talvehtii nyt tallissa termostaatin pitäessä  lämpötilan täsmälleen 11 asteessa. Mutta, liekö nää synkät mietteet ollu syynä, kun hommasin eilen talvirenkaat...  :)  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...