Jump to content

Hiffe

Jäsenet
  • Viestit

    196
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hiffe's Achievements

Yhteisön vakijäsen

Yhteisön vakijäsen (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Maine sivustolla

  1. Hiffe

    Vanteet MINIin

    Motor Shown esittelijä ainakin sanoi, että 01-06 talvirenkaat käy suoraan -07. Ei puhunut mitään tuumista, eli ilmeisesti pätee myös 15 :).
  2. Hiffe

    ALTA Air Intake v2

    Intake kannattaa toki asentaa selvästi paremman äänen takia, mutta mun väite niukasta tehon lisääntymisestä perustuu paisti kokemuksiin omassani (kotitekoinen kotelo), mm. tähän juttuun edesmenneessä GoMini-lehdessä 2005. Dynottelivat eri tavoin modattuja Minejä. Tuossa tapauksessa intakella varustettu kiesi antoi peräti vähemmän tehoa kuin täysin alkuperäinen. Oho !!!. Toinen ihan vaan mielenkiinnosta. Tehokkaampi välijäähdytin , 15% pulley, intake ja softa. Silti vain 190 hv. On sitten Mineissä aika isoja yksilöeroja. Ja mittauspäivä oli tekstin mukaan lämmin, mutta niinhän se on ollut yhtä lämmin tolle vakiollekin. Muista kun asennat ruuvata irti se muovipaneeli siinä ilmanoton takana, että ääni pääsee lämppärin kanavien kautta kabiiniin. Jotkut on tehny siihen reiän, mutta kun ottaa paneelin kokonaan veke, niin voi aina myös laittaa ehjänä takaisin :).
  3. Hiffe

    latolöytöjä

    No jo on !!!! Osa autoista on näköjään ihan projekteja, mutta moni kyllä näyttäis siltä, että olisi ansainnut vähän paremmankin suojan. Omillaanhan saa kukin tehdä mitä huvittaa... :)
  4. Hiffe

    ALTA Air Intake v2

    Silli myy vaatimattomasti "lämpösuojapeltinä" tuota melko täsmälleen Altaa vastaavaa osaa tuolla markkinapuolella. Kotitekoinen toteutus, mutta jos omassa ex. Minissään kiinni ollutta osaa myy, niin erinomaisen siisti on toteutus. Varauksin suhtautuisin noihin lupauksiin lisääntyneestä tehosta :).
  5. Hiffe

    Hammer & Coop

    Ihan hauskoja pätkiä oli, ainakin tuo ensimmäinen. Kiinnostavaa noissa on, miten täysin erilaisia ne on kuin Minin muu mainonta. Ovatko siis lopultakin huomanneet, että tuohon Minin mainontaan pitää saada reilusti lisää karheutta ja myös lisää koukkuja vanhaan, jos haluavat vielä tavoitella classicin kautta uuteen innostuneita ostajia (eivät kyllä ensisijaisesti halua, kaikki 2007-mallin muutokset viittaa siihen suuntaan). Mutta erikoista noissa filmeissä on sekin, että niissä ei oikeastaan ole mitään yhtymäkohtaa Miniin. Parodia 70-luvun jenkkiläisistä dekkarisarjoista täydennettynä 80-luvun alun ritariässäilyllä on hauskaa. Jotenkin jää kumminniin outo maku, että tuota filmiä on kyllä ensin tarjottu muualle. Oli miten oli, jos Minin mainokset olis jatkossa enemmän tuota laatua, niin tosi hieno homma :).
  6. Pystyn perän lisäksi Minissä tilannetta huonontaa olematon takaylitys ja usein myös leveet renkaat, eli ei sikälikään asialle voi oikeen mitään :( :).
  7. Hiffe

    Muita mini-autoja....

    Forumin parkkihallissa Helsingissä on korokkeella näytillä pienautojen yks irvokkaimmista, kolmipyöräinen Bond Bug. Löytyy hallin ylemmältä tasolta, Kalevankadun puolen uloskäynnin vierestä. Kannattaa käydä ihmettelemässä, jos sinne parkkaa. Enpä arvannut, että moista löytyy Suomesta. Hieno peli :).
  8. Hiffe

    Webasto Hollandia 400

    Tuo Konalassa toimiva piirimyyjä mistä kirjoittelin ekassa viestissä on Uudenmaan autovarustelu Oy. Yhteystiedot ja muita jälleenmyyjiä löytyy Kahan sivuilta. En tiedä korjaavatko vanhoja, mutta olivat ainakin siis muutaman uuden asentaneet. Luulis että osia ainakin saisi tilattua. Olin suht tosissani tuollaista taannoin hommaamassa, mutta säikkyminen jälleenmyyntiarvon kanssa hyydytti hankkeen. Hinta ei ole ihan älytön verrattuna BMW-Minin alkuperäiseen luukkuun, oli asennuksineen jonkin verran halvempi kuin alkuperäinen. Tuo Webaston luukku on muuten BMW-Minin diilerioptiona ainakin Tanskassa :)
  9. Hiffe

    Harrasteajoneuvo

    Tuohan on pelkkä esitys. Nykyisellä vuosittaisen veron tasolla harva varmaan olis valmis edes vain 6kk käyttöaikaan, vaikka vapautuisikin sillä verosta. Tilanne muuttuu, jos vuosittainen vero nousee vanhemmilla (eli enemmän päästöjä tuottavilla) autoilla tappotasolle. Silloin ei takuulla kyllä tulla saamaan maksusta vapaan harrasteauton käyttöajaksi kuutta kuukautta, vaikka harrasteautoluokka sinänsä toteutuisikin. Joitakin kymmeniä päiviä korkeintaan :(.
  10. Hiffe

    Mini uutiskuvassa

    Päivän Hesarissa on kuva, joka on voittanut jonkun 2006 World Press Photo of The Year 2006 uutiskuvakilpailun 75000 kuvan joukosta. Päättivät sitten näköjään ottaa kuvaan Minin. Kuva on myös tuolla, etusivulla: http://www.worldpressphoto.com/.
  11. Hiffe

    Ovien jäätyminen talvella

    Hehehe ;D ;D. Nyt se Speedster on levinnyt kuin rutto tähänkin topiikkiin ;D ;D Kuumetta ei muuten paranna, jos katsot Top Gearin ylistyslaulun aiheesta, siinä toki turbona tosin. :) http://www.youtube.com/watch?v=GAfWutW3Ygc
  12. Näin pakkasilla pitäis varmaan olla joku joutsenkaulaviritysteline, jolla pakkasessa nuukahtaneen nokialaisen sais lämppärin suuttimen eteen toipumaan... ::)
  13. Hiffe

    Kirje delta-autosta

    Siinä unohtuu ne muutama ylimääräinen bensalitra, kun vie tollasen arvokkaamman Alfan vaihtoon pari vuotta ajettuaan, ja arvo on pudonnut tonnin joka kuussa... ;D
  14. Hiffe

    lambon laadusta

    Ei kai nuissa superautoissa laatu yleensä oo hyvien massa-autojen tasalla. Luin tuossa pari päivää sitten juttua, jossa tyyppi oli entisöinyt De Tomason. Siinäkin yhtenä päällimmäisenä tuli kokoonpanon kehno laatu :). Mitä taasen tulee JiiKoon haaveilemaan Speedsteriin. Hintaero vastaavaan Eliseen on aikas hämmästyttävä. Kymmenvuotiaan Elisen hinnalla saa vähän ajetun 2003-mallin. Ja toi Speedsterin ulkonäkökin on melkeen jopa parempi kuin Elisessä, kun ei oo ihan niin överi ;D.
  15. Olisin kehunut ArmorAllia muoviosiin, nuita Nunon vielä paremmiksi kehumia en oo kyllä kokeillut. ArmorAll kestääkin ainakin kesällä parikin pesua. Kun tähän vuodenaikaan tarvii välillä vähän jämäkämpää liuotinta autoa pestessä, oon vuosia käyttänyt Wurthin PineLinea ja ollu tyytyväinen. Viimeksi kuitenkin ostin Hertsikasta Sahaajankadun Varaosaliiteristä kymmenen litran kanisterin King-merkkistä painepesuriin tarkoitettua pesuainetta. Eihän näin saita kaveri sitä raaski painepesurin annostelemana käyttää, vaan laitoin sekoitussuhteella jotain 1/3 suihkupulloon, ja ämpäriin sitten oikassa suhteessa jotain desi per ämpäri. Suihkuttelun ja hutaisten tehdyn pesun jälkeen oli aivan uskomattoman puhdasta jälkeä. Helman kiveniskumassapinnatkin oli putipuhtaat, vaikka oli tolkuttoman pinttyneitä. Voipi totisesti suositella tuota ainetta, jatkuvaan käyttöön tuolla seoksella kyllä varmasti liian stydiä :)
×
×
  • Luo uusi...