Jump to content

Öljynpaineet hävisi tyhjäkäynnillä.mini one-04


eno_inim

Recommended Posts

No niin

ongelma paikallistettu.

Jos kayttää hengst suodattimia minissä on hyvä varmistua suodatin panoksen pituudesta, että pituus on riittävä.  opettelin juuri ,että minissä on suodatikotelon pohjalla venttiili joka aukeaa kun suodatin avataan ja päästaa suodatinkotelosta öljyt oletettavasti kampikammioon, jottei sutata pajan lattiaa ja konehuonetta ja sulketuu kun suodatin laitetaan kiinni suodatin panos painaa venttiilin kiinni. mutta kun suodatin on 3mm lyhyempi sitten venttiili ei painukkaan kiinni vaan öljyt menee suoraan kanpikammioon..

Hengst suodatin pituus +-1mm  80mm varmistin myyjältä on oikea heidän luettelon. myyjän luettelon  mukaan muilla valmistajilla on n. 3mm pitempi.

laitoin 3mm o-rinkulan kokeeksi  kanteen ennen suodatinta sitten osat nippuun =öljynpaineet palautu normmaliksi.

Taidan Maanantaina hakea Alkuperäisen suodatinpanoksen........

pääsiin täällä kertaa säikähdyksellä

 

Kiitos vastanneille.

Link to comment
Share on other sites

Minissä on kuvissa näkyvän maalinen suodatinkotelo kun suodatin panos on liian lyhyt se ei sulja kuvassa 2 näkyvää drain back plungeria.kun kuvassa  1 näkyvään suodattimen kannatimeen laittaa ensin o-renkaan jolla päästää 83mm tavoite mittaan 80 millistä mahdollistaa lisä pituus painamaan drain back plungerin kiinni

filter1cover.jpg

pohja_venttiili.jpg

Link to comment
Share on other sites

Yksi ääni lisää orggis-suodattimen puolesta! Tilailen niitä Purluxeja milloin maahantuojalta, milloin maailmalta, vähän hintavampi, mutta toimii... suodatinta katsomalla voi todeta "rypytetyn" pinta-alan olevan suurempi kuin vastaavan sileän. 

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...