Jump to content

Kevyet sporttipenkit


Mini1380
 Share

Recommended Posts

Onko kellään tietoa löytyiskö joltain penkkivalmistajalta kapeita ja kevyitä (n.10kg) sporttipenkkejä, kun tarttis saada autoa kevyemmäksi eikä viittis laittaa kuppeja nykyiset Recarot painaa hiukan reilu 20kg kappale. ps.mielellään viel inhimillisen hintasia :)

Link to comment
Share on other sites

Niin mutku  :( ... mut jos mä teen molemmat  :) ,eiks sit oo hyvä. Juu, muistan kyl sun penkit, tykkäisin vaan enempi sporttipenkeistä käytännöllisemmät ja paikkaluku säilyis, vaiks en kyl yleensä ota ketään takapenkil istuun.

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti suoraan kuppipenkit ihan oikea recaron kuppipenkki esim pole position on todella mukava istua pitkääkin matkaa. Ja jos ollaan tekemässä äärimmäisen kevyttä niin muut penkit on huijaamista. Tietysti kuppipenkinkin pitää olla hiilikuitua että paino saadaan mahdollisimman pieneksi.

 

Jos nyt ehdottamasti pitää takapenkille päästä niin nämä. Halvat eivät varmasti ole mutta ovat myös kohtuu kevyet. En kyllä tiiä kippaako mitenkään ihmeemmin. Ainakin tässä niitä on käytetty ihan kotimaassakin: http://www.alien2nrs.com/blog/2007/11/beer-bride-gias-penkit-sisusta-osa1.html

Toisaalta kaikki suomen Skylinet taitaa olla 3 paikkaisia niin takapenkille pääsyllä ei oo niin väliä ;D

 

Paino ero on kuitenkin esim tähän Sparcon kuppipenkkiin verrattuna silti varmasti jonkin moinen.

Link to comment
Share on other sites

Oli puhe kohtuullisen hintaisista, noi Bride:n Gias penkit on hiukka yläkanttiin 1750$ kpl . Kyllähän tässä kevyttä tehdään mut samalla tyylikästä ja hiukka sleeper efektiä, kuppipenkit on hiukan turhan paljastavat eikä takapenkkiä voi käyttää hätätilassa (esim.pari kivannäköistä kevytrakenteista tyttöä liftaamassa turhan vähissä vaatteissa)...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...