Jump to content

Engine Fault vikakoodi


MInNI

Recommended Posts

Hei,

 

No nyt on Coutrymanissa ilmennyt häikkää.

 

Matalilla kierroksilla isolla vaihteella näyttöön tulee tollanen teksti. Auto on siis manuaali, 2012, ajettu 110t. Käytettiin paikallisessa yleishuoltamossa, jossa luettiin vikakoodit; tuollainen tuli. Vikakoodit nollattiin, mutta muutaman päivän kuluttua sama toistui taas ja taas ja taas. Juurikaan minkäänlaista vaikutusta ajossa ei huomaa, ehkä piirun verran on vähemmän tehoa kun hälytys näkyy. Bensiini tankissa on nyt 98-oktaanista, mutta silläkään ei tunnu vaikutusta olevan.

 

Ilmoitin autoliikkeeseen (Turkuun), josta auto hommattiin ja siellä oltiin sitä mieltä, että vika johtunee siitä, että turbon hukkaportti aukeaa liian aikaisin. Voi olla alipaineletku, joka on rikki tai sitten hukkaportti/hukkaportin kello. Tormakkaana sitten heti oisi varattu Lappeenrannan DeltaBavariasta korjaus/tutkimusaikaa, mutta hyöpä ei Minejä korjaa. Lähimmät löytyvät kuulemma Jyväskylästä ja Espoosta! 

 

Kellään mitään vinkkiä tai neuvoja mitä voisi tehdä tai minne auton viedä??? ???  ???

 

 

post-411-0-44098400-1503461895_thumb.jpg

post-411-0-01714900-1503461921_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

, että vika johtunee siitä, että turbon hukkaportti aukeaa liian aikaisin. Voi olla alipaineletku, joka on rikki tai sitten hukkaportti/hukkaportin kello...... 

-myös mahdollinen vaiva on "torque converter" , magneettiventtiili,solenoidi joka ohjaa alipaineita turbon hukkaportille. Ja myös "divertti" solenoidi vaikuttaa ahtoihin ,usein vaiva Minissä, jumittaa tai vuotaa.... Ja letkujen tarkastaminen on suht`edullinen tapa aloittaa..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...