Jump to content

MInNI

Jäsenet
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Ruokolahti

MInNI's Achievements

  1. MInNI

    Engine Fault vikakoodi

    Juu, alipaineletkussa vika. Auto on paraikaa Laakkosella Espoossa. Näissä paikallisissa eivät osannet sanoa muuta kuin eivät huolla Minejä...?
  2. MInNI

    Engine Fault vikakoodi

    Kiitos neuvoista. :) Täytynee aloittaa autosähköstä.
  3. Hei, No nyt on Coutrymanissa ilmennyt häikkää. Matalilla kierroksilla isolla vaihteella näyttöön tulee tollanen teksti. Auto on siis manuaali, 2012, ajettu 110t. Käytettiin paikallisessa yleishuoltamossa, jossa luettiin vikakoodit; tuollainen tuli. Vikakoodit nollattiin, mutta muutaman päivän kuluttua sama toistui taas ja taas ja taas. Juurikaan minkäänlaista vaikutusta ajossa ei huomaa, ehkä piirun verran on vähemmän tehoa kun hälytys näkyy. Bensiini tankissa on nyt 98-oktaanista, mutta silläkään ei tunnu vaikutusta olevan. Ilmoitin autoliikkeeseen (Turkuun), josta auto hommattiin ja siellä oltiin sitä mieltä, että vika johtunee siitä, että turbon hukkaportti aukeaa liian aikaisin. Voi olla alipaineletku, joka on rikki tai sitten hukkaportti/hukkaportin kello. Tormakkaana sitten heti oisi varattu Lappeenrannan DeltaBavariasta korjaus/tutkimusaikaa, mutta hyöpä ei Minejä korjaa. Lähimmät löytyvät kuulemma Jyväskylästä ja Espoosta! Kellään mitään vinkkiä tai neuvoja mitä voisi tehdä tai minne auton viedä??? ??? ???
  4. Mini-kaupat tehty!! Automaatti vaihtui manuaaliin kuitenkin. Löytyi upea hyvinpidetty yksilö huippuvarustein, jossa ei juurikaan näy käytönjälkiä ja saatiin annettua oma hirmu vaihdossa. Eilisaamuna kun kotoa vaunu perässä lähdettiin niin on kilsoja tullut jo lähes 1500, mutta aarretta kannatti näköjään etsiä pitemmän matkan päästäkin. Kiitos vastaajalle avusta ja vinkeistä.????????Varmaan niitä myöhemminkin tarvian, on tää niin eri maailmasta kuin edellinen meillä ollut.
  5. Hei kaikki, Ollaan ehkä (toivottavasti) vaihtamassa hirmuista jättidieselverollista isoa citymaasturia takaisin Mini-maailmaan. Olisin toivonut vinkkiä/neuvoja, kun ollaan menossa jo ihan huomenna katsomaan liikkeeseen bensa-automaatti-Countryman S:ää, mitä tulisi ottaa huomioon koeajossa? Autolla on ajettu n. 70 000 km. Jokunen vuosi sitten vaihdettiin normi Cooper vm 2003 isoon nelivetoon, kun tuntui että juurikin niinä talvina täällä päin Suomea lunta piisasi yli tarpeen mini-pololle, joka tuntui aura-autolta väillä kun lunta lensi katon yli asti. Kovasti on jo jonkin aikaa poltellut nelivetomini ja nyt kesälomalla autokuume on kasvanutkin jo ihan pilviin asti. Onko jotain ääniä, joita pitäisi kuunnella erityisen tarkkaan koeajossa tai muuta kyseltävää myyjältä????
  6. Mini sai uuden kodin Joensuusta! :) Siispä ilmoituksen saapi poistaa.
  7. Eihän sillä ongelmia ookkaan jos tiet on aurattu kunnolla! ;)
  8. Nyt myynnissä miun aarre. :) Nettiauto: ID 4661963 Ihana auto, mutta ei sovellu tänne maalle ympärivuotiseen käyttöön kun maavara ei kertakaikkiaan talvella riitä. Neljän talven jälkeen isäntä sai vihdoin puhuttua ympäri... ::) Ensi kesänä ajankin sitten vaan Kuplalla...
  9. MInNI

    Lisäjarruvalo

    Juu, siis valot on pikkuhiljaa pimenneet siten, että viime syksynä paloi vielä osa. Jossain vaiheessa tuossa kesän korvalla huomasin, että kaikki olikin pimeinä. Voi kai ne siis jotenkin yksitellenkin sammua?! ???
  10. MInNI

    Lisäjarruvalo

    Siis kyse on niistä ledeistä tai mitä lienevät siellä punaisen muoviläpyskän alla. Pimeinä ovat jokaikinen. Muutenhan peli on ihan kondiksessa...
  11. MInNI

    Lisäjarruvalo

    Kiitoksia neuvosta! Täytyypä etsiä ulkomailta. :)
  12. MInNI

    Lisäjarruvalo

    Oiskos kellään neuvoa, mistä voisi tilata uuden takaspoileriin tulevan lisäjarruvalon netin kautta, vai pitääkö ottaa yhteyttä merkkiliikkeeseen? Auto on ´02 Cooper.
  13. MInNI

    APUA!! Bonnettien mitat!

    Tsekkaapa http://www.stickercentral.co.uk/ Tilasin omaan miniin raidat (en tosin Bonnet-mallisia) täältä... Toivottavasti löytyy mittoja ja apua pulmaasi! Voin muuten suositella kaikille, asiakaspalvelu oli ensiluokkaista ja tarrojen laatu myös!!
  14. MInNI

    antenni

    Osaako kukaan neuvoa; saiskos tollasen hainevän mitenkään ite laitettua? Pitänee purkaa kattoverhoilua jms? Joku on varmaan vaihdellut antennin lyhyempään itsekin. Ainakin Motonetissä näyttäisi noita olevan, tiedä sitten käykö sellanen "perusantenni" Miniin...
  15. Kohta lähtään ajelemaan täältä Venäjän rajan läheltä saakka! Harmi kun on sadekeli niin mini likaantuu..! Toivottavasti tulee paljon muitakin paikalle, täälläpäin kun ei paljon minejä näe.
×
×
  • Luo uusi...