Jump to content

-78 Minin värikoodi


Kuokka

Recommended Posts

Tähän asti pääsi: "Austin & BMC models including commercials, post war only 1945-1973" eli ei onnistunut tuota kautta. Mulla on oma arvio värisävystä ja suunnilleen sellainen metalliväri löytyi myös Minin värikartasta, mutta en ole 100-varma asiasta. Metallisävy näyttää äkkiseltään modernille, mutta -78 oli saatavana lisähinnasta myös metalliväri. Värisävy on tarkastettu maalausliikkeen kameralla vanhasta sisäpinnasta ja sillä sävyllä maalattu. Kuinkahan tarkkoja museotarkastajat ovat noissa maaliasioissa, kun mistään ei löydy pitävää dokumenttia. 

Link to comment
Share on other sites

Hyvinkin mahdollista, että sävy on Astral Blue Metallic BLVC 140

 

post-700-0-34467200-1493302037_thumb.jpg

 

Pari vuotta vanhemmassa värikartassa oikealla toiseksi ylinnä.   Tämän värisiä Minejä tuli Suomeen oikeastaan vain 1976 ja 1977. Muuta metallihohtosinistä en usko maahan tuodun.

Link to comment
Share on other sites

Astral Blue Metallic oli munkin veikkaus. Autoni (näkyy tossa pikkukuvassa) on kyllä 1978, mutta olisikohan mahdollista, että auto on vasta rekisteröity 78, mutta olisikin ollut jo 77-kontissa. Sisätilojen metalliosien, takakontin ja konehuoneen maalaus näyttää alkuperäiselle ja siitä värisävy on lainattu. Autohan voi tietysti olla jälkeenpäinkin Suomeen tuotu, joten ehkä sitä kautta olisi lisäsävyjä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...