Jump to content

Clubmanin kone paukahti!


Clubman08

Recommended Posts

Siis auto on Clubman 88 kw -2008. Kyseisellä autolla on ajettu 50 tkm. ja huollettu säännöllisesti. Kone alkoi pitää sirisevää ääntä ja hieman nyki. Korjaamolla diagnoosina jakoketjun venyminen ja tulossa iso remppa. Hinta-arvio 1000-1500 euroa. Kysyisinkin onko vastaavia tapauksia foorumilla ja mikä mahtaa olla myyjän/maahantuojan vastuu asiassa. Olen auton toinen omistaja ja ostanut auton 34 tkm. ajettuna viime vuonna suoraan liikkeestä.

 

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!

Link to comment
Share on other sites

Tuolle jakopäällehän ei ole olemassa mitään vaihto/huoltosuositusta. Oletettava jakopään kestoikä täytyy olla siis pidempi kuin 50 tkm. Jos tuntuu ettei maksajaa rupea rempalle löytymään, kannattaa ottaa yhteyttä kuntasi kuluttajaneuvojaan. Sieltä saat lisäohjeita aiheeseen.

Link to comment
Share on other sites

UPS!Sirisevä ääni ei ollutkaan pakoputkistosta vaan jakopäästä?En tiennyt perusvaparin jakopään olevan yhtä "vikaherkkä" kuin ässä-mallien,mutta samanlainen toteutus lienee....N14 moottorissa taitaa olla ketjunkiristin gen.5.joten jos alkuperäinen,niin muutoksia on matkan varrella tullut. Toivottavasti selviät pelkällä jakopää-rempallaan ettei tarvitse suurempia purkaa.Varmaan öljyn määrä on ok? Kiristin toimii jousella/öljynpaineella.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...