Jump to content

Clubman08

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Clubman08 kaikki viestit

  1. Mittari antoi vikakoodin 93B0 ja tekstin Head airbag, driver Onko mitään tehtävissä kotikonstein vai pitääkö tilata aika korjaamolle? Lähetetty minun SNE-LX1 laitteesta Tapatalkilla
  2. Noin vuosi sitten autooni -08 Clubmaniin 88kw vaihdettiin jakoketju. Vaihdon jälkeen auto alkoi tyhjäkäynnillä pitää outoa sirinää ja kävin näyttämässä sitä huollossa. Ei löytynyt mitään joka liittyisi vaihdettuun jakoketjuun. Nyt vein huoltoon uudestaan kun sirinä ja tyhjäkäynnin lievä kropina vaivasi. Löysivät vuotavan vesipumpun. Kysymys kuuluu:olisiko huollon pitänyt vaihtaa vesipumppu ketjun vaihdon yhteydessä, vai voiko vesipumppu ylipäätään vaurioitua ketjun vaihdon yhteydessä?
  3. Joo, valitettavasti ääni ei tullut pakarista. Ainakin sain auton ajettua huoltoon, niin ei pahinta mahdollista ehtinyt tapahtua. Aika vikaherkkä tuntuu olevan etten sanoisi virheellinen. Ens viikolla selviää tuhon määrä.
  4. Kiitos neuvoista :) Pistinkin viestiä sekä myyjäliikkeelle että MINI:lle suoraan. Myyjäliike pyysi kuvan huoltokirjasta mutta MINI ei ole vastannut mitään. Toiveissa on että myyjäliike olisi ymmärtäväinen ja tulisi jotenkin vastaan ilman turhia taisteluja.
  5. Siis auto on Clubman 88 kw -2008. Kyseisellä autolla on ajettu 50 tkm. ja huollettu säännöllisesti. Kone alkoi pitää sirisevää ääntä ja hieman nyki. Korjaamolla diagnoosina jakoketjun venyminen ja tulossa iso remppa. Hinta-arvio 1000-1500 euroa. Kysyisinkin onko vastaavia tapauksia foorumilla ja mikä mahtaa olla myyjän/maahantuojan vastuu asiassa. Olen auton toinen omistaja ja ostanut auton 34 tkm. ajettuna viime vuonna suoraan liikkeestä. Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!
  6. Mahtaako jollain olla ollut samanlaisia ongelmia. Pakoputki on tutkittu ja todettu tiiviiksi mutta resonointi tms / joku putken peltiosa aiheuttaa pahankuuloista räminää/särinää antaessa kierroksia.
  7. Kahdessa vanteessa pieniä jälkiä reunassa muttei kuitenkaan paloja pois. Vanteet suorat ja yleisilme siisti. Hp. 295 euroa Puh. 0415040444 Vanteet Turussa ja vain nouto onnistuu. MYYTY
×
×
  • Luo uusi...