Jump to content

Mini Cooper ongelmia?


ministers

Recommended Posts

Ainakin Bemarissa tarkoitti yhtä kuin istuimen tunnistus matto viallinen....tulee usein kyllä istuinta liikuttaessa,jolloin liittimet saattavat hetkellisesti olla huonossa kontaktissa,usein johtot juotetaan yms.kontaktin varmistamiseksi.Kannattaa vielä tsekata liittimet,maton vaihtamiseen pitää purkaa penkkiä,näin ainakin BMW,olettaisin myös Minissä olevan sama systeemi.

Link to comment
Share on other sites

Joihinkin autoihin saa penkin alle ebaysta "boxia" mikä antaa samanlaista signaalia kuin tunnistematto miinuspuolena toki tälläistä käytettäessä että bagi laukeaa aina kolarin sattuessa istuu penkillä joku tai ei.

Link to comment
Share on other sites

Kiitti vinkistä!!! No,jos kyseessä on kuskin penkki ja kuskin bagi,niin sehän on toivottavaa että se tyyny laukeaa kolarissa! Jotenkin tuntuu turhalta ,että kuskin penkissä ylipäätänsä on tunnistin,olettaisin ,että jos auto on kolarissa niin siinä on kuljettaja! Apukuskin paikalla sen ei välttämättä tarvis laueta...(varsinkaan jos kyydissä on anoppi...)

Link to comment
Share on other sites

Autossani palaa airbag merkkivalo ja katsastukseen pitäisi mennä. Vikakoodiksi tulee: 72 Istuimen varattu-tunnistus, liittimet katsottu ja ovat kunnossa, missä vika???

Auto on  Mini Cooper S vm:2005

 

Onko vikaa yritetty poistaa? Mulla istui kerran Minissä vähän tukevampi kaveri kyydissä ja tämä sytytti jostain syystä bägivalon. Nollasin vian, eikä enää syttynyt uudestaan.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksista!!! Kyse apukuskin penkistä ja liittimet irroitettu/putsattu,jonka jälkeen otettu vikakoodit ja nollattu,mutta ei vaikutusta eli sama vika jatkuu.... Kyseinen boksi löytyy ja asennettu mutta vikakoodi muuttuu sen jälkeen tällaiseksi: 72 Istuimen selkänojan lukitus (K-väylä) - Katkonainen

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...