Jump to content

Tyhjäkäynti heittelee


Edward
 Share

Recommended Posts

En löytänyt apuja haku toiminnolla niin pitääpä siis kysellä. Eli olin tuossa töistä lähdössä ja laitoin auton pyörimään, jotta vähän lämpeisi. Auto pyöri pihalla noin vartin ja sitten lähdin ajelemaan. Noin kolme kilsaa ajettua alkoi tyhjäkäynti hummaamaan 1000-2000 välilllä... Mikähän mahtais olla moisen syy? Voiko tuo raukka olla vaan niin järkyttynny pienestä pakkasesta vai voiko johtua siitä, että ilmanputsarina on k&n vapari suodatin? Joku isompi vika?  Niin tosiaan ja auto vm. -93 spi

Link to comment
Share on other sites

Äkkiä vois veikkailla et vika on jossain anturissa, lambda/kaasuläpän asentotunnistin? Bemarissa oli joskus samanlainen vika ja se johtui sillon kaasuläpän asentotunnistimen johdon huonosta liitoksesta. Eli johtojen liitokset kannattanee ainakin puhdistaa.

Link to comment
Share on other sites

Irrota imusarjan takaa lähtevä ohut letku, joka menee siihen tulitikkuaskin kokoiseen mustaan "mötikkään". Ja sieltä menevä letku joka menee ecun pohjaan. Letkujen/mötikän puhdistus ja paikoilleen takasin. Ittellä oli ainaski täynnä bensa/öljy lillua. Ilmeisesti huohottaa pikkuhiljaa sinne putkiin ja ei varmaan ainaskaan helpota ecun toimintaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia kaikille avuista. Vika tosin oli mekaanista sorttia tällä kertaa. Kaasuvaijeri oli hypännyt jotenkin ihmellisesti pois siitä hahlostaan, jossa sen kuuluis olla. Vivusto oli siis jotenkin jumissa. Jännä sinänsä, että polkimessa ei tuntunut mitään kovin ihmeellistä muutosta. Täytyy kuitenkin seurailla tilannetta. Talvi Mineily jatkukoon 8-) On muuten pirun hauska auto viedä talven liukkailla ja mahdollisesti pääsee vielä jääradallekkin jossain vaiheessa. Kunhan nyt jäät tulee...

Link to comment
Share on other sites

Niin onhan noi kelit ollu täällä kuopion korkeuksilla aikasen onnettomia kun ei ees nykyisin kerkii kelkkailemaankaan kun hätäseen kaks viikkoo reitillä ja siinä se. Missä päin kuopioo on jäärata? Meitsi aina teki tuohon lähi järvelle mut möivät tuosta mökin jonka pihan kautta aina menin jäälle niin ei uus omistaja anna enää käyttää tietä jäälle joten se harrastus jäi siihen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...