Jump to content

Nakuttava one ja sen kone


husse

Recommended Posts

Hello! Toteutin haaveeni ja hommasin perheeseen ensimmäisen Minin ja löytyi ihan perus One -07 ja 1.4 bensakoneella. Kylmänä käynnistäessä kone nakuttaa kuin aikoinaan Fjoordin surullisen kuuluisa zetec :( Kysyisinkin nyt keltanokkana (vielä), että onko vakavaa ja mikä tuon voisi aiheuttaa?

 

T: Jussi

Link to comment
Share on other sites

Jatkan typeriä kyselyitä kun niin avuton olen etten osaa itse selvittää :) mutta löytyykö Lahden ympäristöstä pajoja joka tuollaisen kiristimen vaihtaisi vai onko ihan autotallihommia tällaisellekkin räpeltäjälle?

 

En ole niin hirveästi perehtynyt asiaan, koska ei ole osunut omalle kohdalle (kopkop), mutta luulis Citroën/Peugeot-pajoilla tuon myös onnistuvan, koska jotakuinkin identtinen moottori käytössä. Osina tosin kannattaa varmaan käyttää BMW:n osia.

Link to comment
Share on other sites

En lähtisi kyllä jakopäätä ronkkimaan jos ei ole aiempaa kokemusta... damaget voivat olla aika suuret jos jotain ryssii. Eiköhän ton ihan yleisellä korjaamolla vaihdatuta.

 

Kokemusta on vaikka mistä lajista ;) mutta tällä hetkellä on niin paljon kaikennäköistä touhua, että voisin jopa maksaa toimeenpiteestä jollekin ;D

 

Jussi

Link to comment
Share on other sites

Huonoilla perustiedoilla soppaa hämmennän,ei tullut tarkastettua onko jakopää sama kuin R56 ässän,mutta jos rallattaa kylmänä(death rattle),turha pitkittää vaihtoa!Alkuun saattaa selvitä kiristimen vaihdolla,löytynee myös pidempi malli.Joka tapauksessa edessä on koko jakopään vaihto lähi tulevaisuudessä.Omassa MCS vaihtoa oli vitkutelu liian pitkään,kilometreillä n. 73tkm seurauksena ketjun ohjaimen katkeaminen/murentuminen öljypohjaan.Jako oli sekaisin,mutta ei osumia venttiileihin, Vanos vaihdettiin samalla.Kilsat ei aina jostain syystä määrää vaihto ajankohtaa , kaverin MCS vaihdettiin alle 30tkm! Pelkkä kiristin löytyi Ässästä parhaiten irroittamalla repsikan pyörä ja raottamalla pyöräkotelon verhoilua,on suht.hyvin vaihettavissa. Ed.mainittu koskee Ässää,Onesta ei tietoa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...