Jump to content

MiguelS

Jäsenet
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

MiguelS last won the day on 5. Maaliskuuta 2015

MiguelS had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    09
  • Autotalli
    Ex-Mini Cooper S Clubman 2010

MiguelS's Achievements

  1. Autokeskus vaihtaa kiristimen osineen ja töineen 350-400 euroa...
  2. MiguelS

    Mini talviautona

    Niinpä, jos ongelma koskee vain muutamaa autoa niin eihän se ketään enää kiinnosta. Kaupat on tehty ja rahat vaihtaneet omistajaa niin kiinnostus loppuu lyhyeen. Ja monesti loppuu myös se osaaminen kun ongelma on tarpeeksi vaikea.
  3. Piru vie, kolinat hävis mutta helkutinmoinen narina tuli tilalle. Kylmillä alle 5-asteen keleillä narisee takapää todella voimakkaasti. Oiskohan noihin vakaajan kumeihin pitänyt laittaa jotain rasvaa tai vaseliinia väliin?
  4. Monen merkkisiä 5W30-öljyjä laittanut ja tuntuu palavan litran per 1000 km. Tää alkaa olemaan jo normikulutusta VW-merkkisten autojen kanssa ;D
  5. Jonkin aikaa Clubmanin takapää kolissut. Pikainen guugletus aiheesta antoi tuloksen, että takavakaajan puslat saattavat olla loppu. Päätin tilata ne ja vaihtaa itse. Suht helppo homma vaihtaa (hippasen ahdasta nakkisormille) ja kolinat loppui siihen. Kumeissa ei näkynyt mitään havaittavaa virhettä, mutta lienee ajan rasittamat. Autossa kilsoja 52000 nyt. Helppo ja halpa korjaus tällä kertaa, osat 18 euroa :)
  6. ... Ja taas meni 4 dl öljyä koneeseen. Hohhoijjaa.
  7. Mulla on kanssa ihan samat oireet. Oisko toi kone sitten vaan karstaa täynnä? Syksyllä sähkäri tutki autoa nelisen tuntia, sai kiinni vikakoodeja muttei osannut sanoa mitään tarkemmin. Pitäisi ottaa auton syvempään syyniin, toi vikakoodin perässä juokseminen on niin hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. Tulppien vaihto silloin auttoi hieman, muttei poistanut pätkimistä kokonaan. Tyhjäkäynti selailee myös joskus.
  8. Joo en tiedä onko normaalia vai ei. Paljon tehokkaidenkin autojen kanssa tullut pulattua ja eipä ole öljyä tähän tahtiin mennyt.
  9. Oiskohan tullut kilsoja jotain 1000 per kuukausi ja todellakin rauhallista maantieajoa varmaan 90%.
  10. Jaahas ja eipä näköjään pysy Shellin litkut koneessa. Litra mennyt öljyä kolmessa kuukaudessa...
  11. Scangauge on tavallaan vähän turha laite. Tul aikoinaan ostettua se vikakoodien lukemiseen ja nollaamiseen. Subarussa se toimi vielä jotenkin, mutta Minin kohdalla se ei ole näyttänyt mitään koodeja, vaikka niitä olikin sitten huollossa auto pullollaan.
  12. Taitaa olla tuolla Nesteen 5W40 öljyllä halvin sisäänostohinta/paras kate ja paras saatavuus, joten sitä sitten. Tai sitten liikkeiden ostajat on saunanlauteilla voideltu ostokuntoon Nesteen toimesta. Autokeskus ja Laakkonen molemmat laittaa tuota Nesteen 5W40 öljyä.
  13. MiguelS

    Huoltojen hinnat

    Kakkoshuollolle tuli about 500 euroa hintaa kun hankki osia itse ja käytti yleistä korjaamoa merkkihuollon sijaan. Lisätyönä takajarrupalat+johto uusiksi (sisältyy tuohon 500 euroon), autolla ajettu melkein 40 tkm.
  14. Perhana kun kerkesin jo tuossa aikaisemmin ostamaan Shellin Ultra Helix Longlife 5W30 -öljyä. SItä on nyt koneessa. Ihan mielenkiinnosta olisi voinut testata tuota Edgeä mitä Castrol suosittelee. Ainakin Laakkosen laittama Nesteen 5W40 kura hulahti koneesta nopeasti läpi.
  15. MiguelS

    Huoltojen hinnat

    Tänks, sitten olenkin arvioinut tilanteen ihan hyvin :)
×
×
  • Luo uusi...