Jump to content

Mini CC

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mini CC's Achievements

  1. 2 kpl peruutustutkan sensoreista pitäisi uusia. Mistä saa halvimmalla? Kannattaakohan ostaa koko 4 kpl satsi kerralla (ne muutenkin tuntuvat hajoilevan alvariinsa...) vai onko samanhintaista ostaa ns. yksi kerrallaan? Mistä olette löytäneet edullisesti?
  2. No ompas hölmöä, ei olla kokeiltukkaan vielä ajaa katto auki kun säät ovat olleet vähän sellaisia. Harmi kun nytkin sataa, muuten menisin heti kokeilemaan. Jotenkin jäänyt huomioitta koko katto.. No, otetaan se seuraavaksi projektiksi! Kiitos vinkistä!
  3. Mini Cabrio vm. 2009. Takaosassa on kuulunut jo tovin kova kolina, kun ajonopeus 1-40kmh. Kolina kuuluu töyssyisellä tiellä tai jos rattia kääntää nopeasti edestakaisin. Sellainen metallinen kolina.. Ei olla osattu paikantaa mihinkään tiettyyn kulmaan, tuntuu että vaihtelee tai sitten ääni vaan kantautuu erilailla. Missähän voi olla vika? Takakontti tyhjennetty - mikään irtioleva tavara ei aiheuta kolinaa, myös turvavyöt tarkasettu, ettei ne metalliosat heiluessaan aiheuta ääniä. Auton alla kaikki ok. Pakoputki kiinni, kallistuksen vakaajat ok ja takapuskurikin on kiinni. Hattuhylly ei heilu.. Teki tätä talvirenkailla ja nyt myös kesäkumeilla sama homma, eikä renkaanvaihdossakaan huomattu mitään kummallista. Ajettavuus on ihan normaali. Kokemuksia?
  4. Missä vika, kun Minin ikkunat vinkuvat kun ne avataan? Käytännössä aina pesun jälkeen, kuivalla säällä vinkuvat. Märkinä eivät. Neuvoja?
  5. Noniin, lääkärillä käyty ja ongelma selvisi: nokka-akselin asennontunnistin (vaimikäseolikaan) oli rikki. Sattumalta sopiva varaosa löytyi hyllyltä joten auto oli huollossa vain reilun tunnin ja takuuseen meni. Kuulemma samaa ongelmaa ollut muissakin autoissa jonkin verran. En itse päässyt autoa hakemaan,joten en voinut kysyä, että mistä moinen vika johtuu? Onko vain sattumaa vai onko kuskilla ollut asiaan osuutensa?
  6. Juu siis auto ei käynyt, vaan minä kävin. Auton huolto vasta ensi viikolla. Anteeksi, kirjoitin vähän huonosti :D Mutta juu, en ole antanut kenellekkään virtaa, tarkastampa akun pikimmiten. Kiitos!
  7. No joku vikailmoitus siellä kuulemma oli, mutta en saanut kyllä selvää että mikä. Varasi vain huoltoajan. Kyllä vïtuttaa jos kunnon syytä ei löydy, en jaksais katella mitään ylimääräsiä valoja.. Tosiaan talvella pakkasilla valo syttyi, sen jälkeen asensin lohkolämmittimen, ja lämmittelin autoa siitä lähtien aina kylmällä.. Niin ja auto oli pari viikkoa sitten määräaikaishuollossa, jossa vaihdettiin öljyt, suodattimia jne..
  8. Kävin huollossa ja en kyllä saanut selvää että missä vika voi olla. Sanoi tosiaan että voi ajella.. Ja ihan normaalisti auto toimiikin. Mutta onko jollain palanut sama valo?
  9. Kellään kokemuksia samasta, missä voi olla vika? Huolto on tilattu.. Sama valo syttyi talvella käynnistäessä kun pakkasta -25. Ajoin lämpimään autotalliin, jossa seisotin hetken ja käynnistin uudelleen. Valo sammui. Nyt syttyi käynnistäessä, kun lämpötila +17.. On palanut pari päivää.. Auto siis Cooper vm. 2009.
  10. Eli Mini cooper vm. 2009 käytössä. Olen tankannut aiemmin siihen nyt sitä E10:ä, mutta ajattelin, että olisiko mottorille parempi (ja halvempi) tankata sittenkin 98:a? Moottori on tikittänyt hieman varsinkin tolla E10 bensalla.. Kannattaako siis siirtyä kokonaan tuohon 98 bensaan? Mitä teillä tankataan uudempiin mineihin?
  11. Mini Cabrio on likainen, pitäisi saada pestyä, mutta miten se kannattaa pestä näin talvella? Tykkääkö katto hyvää jos vie pesukadulle? Pohdin, että miten nuo pesuaineet vaikuttavat siihen rättikattoon.. Saisin hyvät alennukset (-30%) eräältä pesukadulta, joten olisi kätevää viedä auto sinne, toisaalta lähellä on muutamalla eurolla toimiva itsepesupaikka, jossa sitten se kuivattaminen onkin vähän ongelmallista. Nyt mittari näyttää -22, olisiko järkevintä odottaa että pakkanen lauhtuisi johonkin -10 ennenkuin autoa rupeaa kastelemaan? Mites tuo kuivatus? Jos kuivatan pari tuntia kaupan lämpimässä parkkihallissa, riittääkö? Meillä kotona kylmä autotalli, voiko sen jättää sinne kuivumaan/jäätymään? Kärsiikö auto/katto? Vai pitääkö hiustenkuivaajalla alkaa kuivaamaan kattoa ;) Miten näitä rättikattoja oikein pestään talvisin? Kesällä ei ongelmaa kun voi omassa pihassa pestä ja laittaa niitä erikoispesuaineita..
×
×
  • Luo uusi...