Jump to content

Öljyn paine


Turbo 69

Recommended Posts

Kertokaas gurut mielipiteenne.Kaverilla 1275 metro turbon kone, öljynpaineet ei nouse kun koneen käynnistää.Vasta kun nostaa kierroksia, ne nousee.On mekaaninen mittari sekä merkkivalo.Turbo ei niitä hukkaa, se on testattu. Painekuula ja jousi on uusittu. Kone ei kuitenkaan kolise, vaikka paineet ei nouse ja sillä on ajettu jo kaksi kesää. Oma veikkaus: 1. O-rengas puuttuu laatikon ja koneen välistä. 2.Imuputki murtunut. 3.Öljypumppu/tiiviste väärin asennettu? Koneen oli tarkistanut ja kasannut henkilö jolla oli kokemusta vain jenkkimoottoreista.

Link to comment
Share on other sites

Oliko öljypumppu uusittu koneen ollessa auki vai onko ongelma ilmaantunut rempan jälkeen?

 

Veikkaisin 1 tai 2 tai omana 3.öp Minimäisesti loppu jos laakerit olleet kunnossa kun kone ollut auki.

Link to comment
Share on other sites

Selvisi, että öljypumppua ei ole uusittu, vaikka laakerit uusittiin. Rohkeita olivat, kun uskalsivat koneen käynnistää, vaikka paineet eivät startilla nousseet. No, kone nostettava kuitenkin pois talveksi tarkempaan syyniin.

Link to comment
Share on other sites

Veikkaan öljypumppua, kuulostaa niin tutulta väljän pumpun oireelta. Omassa SPi:ssä nyt sama "ongelma", siinä on laatikko ihan morjens eli metallipurua on mennyt hyvät määrät öljypumpun läpi. Jos käynnistää lämpimänä ilman kaasua niin öljynpainevalo sammuu vasta 5sek päästä, kun ei väljä pumppu kuivana jaksa vaan imeä riittävästi. Hiukan kun polkaiseen kaasua niin valo sammuu samantien, kylmänä ruisku hoitaa tuon mutta lämpimänä pitää kuskin tehdä se.

 

Mutta on täysin mahdollista että ehdottamasti 1 ja 2 viatkin aihettaa tuota.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Erittäin uusi tuttavuus Mini, kun tänään tuollainen jäi pihalle.

 

Eli 1.3MPI vm:2000 autossa ja tuo sammuttaa öljynmerkkivalon aika pitkällä viiveellä. Kun on sammunut, niin ei syty uudestaan vaikka kierrokset tippuisi enemmänkin.

 

Syytä aloittaa homma tuolta jousen ja kuulan vaihdosta (eikö tässäkin tuo vielä ole?) mutta oliko öljypumppu kuinka helposti vaihdettavissa, mikäli on tuolla vika?

Ja näissä oli samat öljyt laatikossa ja koneessa?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...