Jump to content

Takaluukun lukko ei tottele


MiniJussi

Recommended Posts

Cooper R56/ 2010. Tuli yks kaks sellainen ilmiö että kaikkia 3 ovea ei saa auki /lukittua yhdellä kertaa kauko-ohjaimesta siitä lukon symboolista(kuten aiemmin oli ohjelmoitu) Takaluukku aukeaa vain pitkällä takaluukun symbolin painalluksella ja menee aina automaattisesti heti lukkoon suljettaessa. Ohjekirjan mukainen lukituksen ohjelmointi ei auta. Pitääkö resetoida koko lukitus ja miten?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 kuukausi myöhemmin...

Ongelma ratkaistu! Yllätys,takaluukun avauskatkaisija sökö. Uuden tilauksessa tulee koko luukun kahva sisältäen katkaisijan ja kilven valot täydellisenä. Vaihtoehtoina oli orggis korin värinen,toimitetaan ainakin maalattomana , kromin värinen ja carbon JCW.Hinnoittelussa huvitti että maalaamaton oli hieman arvokkaampi kuin krominen! Jcw versio noin kolme kertaa kalliimpi...Ulkokuoren saa varomasti klipseistä irti kam- peamalla,vaihto onnistuu. Uuden , kromisen(94 euroa)asennuksen jälkeen, 4x torx 20 ja yksi liitin jälkeen tietysti pikkupoikana purin vanhan runko-osan katsoakseni mitä oli hajonnut. varovaisella väkivallalla kytkimen suojat pois ja sisältä paljastui muovinen 1 cmx1 cm väli/suoja pala luukun sormipainikkeen ja piirilevyssä oleva pieni kytkimen välissä .Muovipalasta pidin klipsit murtuneet,laitoin tipan joustavaa silikonia liimaksi ja osat nippuun. Kannattaa avata viallinen ennen uuden ostoa.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 viikkoa myöhemmin...

Täältä löytyy ohjetta aukaisuun/testaukseen http://www.northamericanmotoring.com/fo ... g-diy.html

 

Jumpperitestauksessa en saanut toimimaan kunnes huomasin että ovet olivat lukossa... Muistettava siis avata kaikki lukot jos ohjelmoitu niin (tuplapainallus avaimen lukonaukaisusta).

 

Mittasin myös kytkimestä ohmit laitimmaisista nastoista ja kytkintä lipsutellessa ei myöskää muutosta.

 

Onnistuukohan tuonne kytkimen sisuksiin meno kumin puolelta?

 

Takaa meno dremelillä voi olla korjaamaton paikka...

Link to comment
Share on other sites

Jos sulla on takaluukun kahva irroitettuna,huomaat että musta muovinen suojakuori on liimattu/muovihitsattu yllättävän heppoisesti, ei tarvinnut edes Dremeliä esiin ottaa,hieman taltta ruuvarin kärjellä kampesi.Piirilevyn palasessa on kiinni rek.valon kannat ja se kytkin,josta on todennäköisesti irronnut se väliklipsi. "Päreiksi"vaan, jos murenee käsiin,kysele multa vanhaa,on tällä hetkellä virattomana tallin hyllyllä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Heh,omassa r53 ei mennyt kontti kunnolla kiinni. Muutaman kerran naksutti auki todella nopeasti ja siihen jäi puoliksi kiinni. Mikään ei auta että saisin kontin kiinni tai auki. Ja tietysti täynnä kamaa mitkä huomenna tarvitsen töissä...Alkaa huumori kohta loppumaan tuon käkättimen kanssa,palelkoot yön ulkona kun lohkolämppärin piuhakin sielä kontissa

Link to comment
Share on other sites

R53:ssa luukun luulisi saavan ainakin auki nostamalla hiukan takapenkin istuinosaa ja alta löytyy ohueen vaijeriin kiinnitetty vetolenkki josta vetämällä luukun pitäisi aueta kuitenkin toisen henkilön pitää samalla nostaa luukusta tai se ei aukea. Itse ratkaisin avustajan puutteen sillä, että laitoin narua lenkin jatkoksi jolloin salvan voi aukaista ja samalla nostaa luukku ylös.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 kuukautta myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...