Jump to content

MINI PAJOJA.


Karikoo

Recommended Posts

Tuli hankittua kakkosautoksi MCS hieman kiristettynä ja madallettuna. Vaihtoehtona Minille oli 00-mallinen 911 porsas, oli tylsä ja kallis... Mini taasen... valinta oli loppujen lopuksi helpo >:D

 

Onko pääkaupunkiseudulla Mineihin erikoistunutta nyrkkipajaa? Laakkoset ja muut ei ole makuun, haluan keskustella asentajan kanssa suoraan ja voihan nuonhinnatlin olla snadisti edukkaampia pienyrittäällä. Mutta onko niitä?

Link to comment
Share on other sites

Enpä ole itse ainakaan kuullut yhdestäkään Mini-specialistista. Kyllä niitä osaavia pajoja löytyy, jos tietää mitä sieltä haluaa.

 

Oliko minkälaista suunnitelmaa auton piristämiselle? Ja onko tuo "hieman piristettynä" se JCW paketti, vai onko siihen tehty jotain muutakin?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

No pistänpä tähän viimeisimmän kokemukseni Minin huollosta...

 

Auto alkoi tosiaankin ilmoittelemaan ~100 tkm huollosta ja etupään jarruista. No ei kun autoa pajalle, Merihaan kupeessa olevaan Ant-Autoon. Samalla pyysin vielä erikseen vaihtamaan palaneen parkin polttimon.

 

Hommat tuli valmiiksi samana päivänä mutta laskukin oli melkoinen, kun palojen lisäksi myös levyt menivät vaihtoon. Maksoin kuitenkin ihan kiltisti, kun hoitui niin sukkelasti. Kun lähdin pois, niin samantien tajusin, että polttimoa ei oltu vaihdettu. Kello oli jo paljon joten ei muuta kuin aamulla polttimon vaihtoon. Vaihtoivat takuutyönä.

 

Ajelin jonkin aikaa ja jarrupoljin tuntui pehmeältä ja painui aika syvälle. Laitoin pajalle meiliä mutta eivät reagoineet. Arvelin, että jospa ne palat sinne asettuvat jarrujen käyttämisen myötä. No eivät asettuneet ja sitten huomasin, että uudet levyt ovat melko lailla ruosteessa. No eikun soitto pajalle ja taas autoa vaan pukille. Totesivat, että palat oli asennettu väärin ja siksi jarrut eivät toimineet kunnolla. Korjasivat toki takuutyönä.

 

En nyt oikein voi suositella korjaamoa, jossa huollon jälkeen joutuu käymään kaksi kertaa korjauttamassa huolimattomuuksia. Polttimo voi tietenkin pikkuhommana helposti unohtua mutta väärin asennetut jarrupalat on kyllä melko amatöörimäistä koheltamista :o

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...
  • 2 viikkoa myöhemmin...

tuollaiset, palojen väärin asentamiset ovat tietysti ikäviä ja omasta mielestäni jokseenki mahdottomia juttuja :)) mutta kyseessä on esim. voinut olla joku kesäpoika/tyttö, teidän autoon paloja laittamassa ja vastaava esimies oli ehkä "unohtanut" tarkistaa lopuksi et palat ovat ?oikeinpäin. tai sitten vaan vähät välittäny. d: mutta joka tapauksessa se että te kerran käytte jossain pajalla niin eihän se kerro siitä paikasta koko totuutta. myös "oikeissa" mekaanikoissa on eroja.. luonnollisesti, varmasti osaavia kaikki mut toiset tekee huolellisesti ja toiset taas sinnepäin ja kiireessä et pääsee äkkiä eroon koko hommasta. (elikkä vähän arpahommaa ellei kyseessä joku henk.koht mekaanikko tai tuttu?)

siispä.. mun mielestä tää korjaamoiden dissaaminen on aika turhaa, ellet sä sitten oo käyny jollain pajalla jo viisi vuotta ja joka vuosi, huollon yhteydessä on unohdettu laittaa uudet öljyt koneeseen ;) tosin tämäkin voi olla jotain henkilökohtaista draamaa x)

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...