Jump to content

axn1

Jäsenet
  • Viestit

    58
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    sln
  • Autotalli
    cooper 02vm. jollai aero tms. korisarjalla, entinen batteryn promo auto. oli 3 miniä tämä se axn-1, toiset 2 ja 3 loppuset

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

axn1's Achievements

  1. eli mielellään lattiavaihteinen ja ei 850cc , saa olla hitsailtavaa jne. ja paperit oltava ja mielellään myyjän nimissä oleva auto. ei semmosta; otin tän nyt ranelta veloista ku tais olla velkaa tai jotain... yhteyden otot: vollev40r ÄT gmail.com tarjoa
  2. axn1

    Mini 1000 -75

    löytys series 3 vm.1978 ja 109" akselivälillä 2,5 turbotettu ja intercoolerilla :) ja uudempia :)
  3. axn1

    Mini 1000-78

    joko tiedät että pahvi menny*? näkeekö tulpista että mikä pytty vuotaa?
  4. axn1

    Mini 1000-78

    tontsan saapi heti autosta :) annan hyvän kodin parhailla öljyillä... joo, toivon et tulee korjatuksi.
  5. axn1

    Mini 1000-78

    Joko pannu löytyi? Nyt sillä ei varmaan ajeta....
  6. axn1

    Leveet kymppituumaiset ?

    Ei se nyt sitä renkaan runkoa miksikään muuta, lähinnä heittona sanoin. Eli jos olis autokäyttöön runkoja niin tekis niistä sopivan näköistätä tai kokosta, ja noi kärrinpyörät on usein tekstillä, trailer use only.
  7. axn1

    Leveet kymppituumaiset ?

    Tälleen rengasmyyjänä vaan ehdotin että jos ees runko saisi ni tekis mieluisalla kuviolla jne. En itekkää ikinä myy tai tule myymään pinnattuja, ei tarvia kenenkää herneitä tästä vetää.
  8. axn1

    Leveet kymppituumaiset ?

    Jostain kunnon runkoja paljon ja pinnottamoon!
  9. juu kiitos, vastaus löytyi! hassua Että 850cc on soikeet reiät pahvissa... mikähän ihme saa ihmisen kattomaan kaikki ruosteiset projekti vehkeet ja yötä myöten lukemaan toiste projekteja O0
  10. axn1

    Mini 1000-78

    voi, voi. tsemiä, nopeesti porukalla rykäsette kaikki suoraksi ni ei paina mieltä koko ajan. vähän samasta asiasta kysymys kun tuossa purin eilen yhden 850 koneen ja siinä oli kupari kannentiiviste missä oli soikeat reiät 3 pytyssä... vissii vuotsnu reilusti ja yhestä venttiilistä pikkupala irti, oli ostae3ssa käyntikuntoinen kuulema...
  11. toinen kone numero on 85h387e-h24416 ja toinen on 8am we- h5606 tunnistaako joku minkä ikäsiä ja mistä ovat? onkohan noi et ekassa meni 85 tuntia tehessä ja toinen tuli 8 aikaan aamulla valmiiksi ::)
  12. axn1

    harrastaja kahvio

    saakohan tuonne mennä napsimaan kuvia jne?
  13. Hei, tosta vaihdekeppi jutusta vielä niin onko jokin vuosimalli tai koneen koko jolla erotetaan koukkukeppi ja lattia vaihde? Voiko esim. Noihin 850cc kootaan vaihtaa lattiakeppi tunnelin tms?
  14. axn1

    mini -90 racing green

    kivannäköinen, en tajunnu et marraskuussa... katoin joteski et uusi projekti ja mitä, mitä maalit pohjassa jne,,, yhessä päivässä :o arvelin et huh! laita lisää kuvia, ne on kivoja!
  15. ilmeisesti ei, mutta se siitä kysymyksestä. nyt toinen: mistä vm oli mikä mallimn kytkin käytössä vaiko riippuiko se koneen koosta? verto vai ei? kuinka erotan ne? sitten miksi joissain koneissa on tossa kytkinkopassa joku putkilo kiinni ja toisisa ei? mistä löytää varmistuksen onko 850 vai 1000 vai isompi? kuinka helpoiten ne erotan?
×
×
  • Luo uusi...