Jump to content

satutäti

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

satutäti's Achievements

  1. satutäti

    vikakoodi

    Varoitusvalo hävisi muutaman päivän kuluttua ja toimii nyt niinkuin ei mitään olisi ollutkaan. Lienee jokin väliaikainen häiriö.
  2. satutäti

    vikakoodi

    Onko kokemusta vikakoodista 2845 VANOS-pakonokka-akseli, tiukka tai juuttunut ja vika katkonainen? Tämmöstä herjaa meidän mini..pah!
  3. satutäti

    Leimalle !

    Mini cooper -07 automaatti katsusta läpi kuukausi sitten ilman mitään vikoja. Tosin jarrupalat vaihdettiin ennen katsua.
  4. satutäti

    MINI PAJOJA.

    Meidän mini käy juuri siellä lauttiksessa, huoltorepissa.
  5. Kokeilin ohjetta, mutta näyttöön tuli se VIN juttu eikä noita symboleita. Pitänee vielä yrittää ekan viestin ohjetta jos uskaltaa... vaikka tämä kyllä kuuluisi huollon tehneelle firmalle....
  6. Käytin omaa -07 coopperia huollossa eräässä Lauttasaarelaisessa liikkeessä ja siellä eivät pystyneet nollamaan tms. sitä koska ei muka pysty heidän testerillä nollaamaan???? En tiedä sitten ... Pitääkö ajella Laakkoselle nollauttamaan huoltomittarit....pah!
  7. -07 automaatti coopperilla jo pari kuukautta ja se on kyllä ihana....
  8. Itseäni on kiinnostanut automaatti mini joka myynnissä outlet car centerissä. Onkos kellään tietoa saako niihin mistään suomenkielistä käyttöohjekirjaa?
  9. Saisikos täältä kommentteja ja käyttökokemuksia automaatti ministä? Olisi nyt kiinnostuksen kohteena hankkia mini automaatilla ja pari sellaista olisi tarjolla Outlet car centerillä eli nähtävästi ulkomaan tuliaisia.. Onko automaateissa jotain erityistä huomioitavaa ja tyyppivikoja vai ihan niitä samoja ongelmia kuin muissakin? Kiitän etukäteen jos joku vaivautuu kokemuksiaan kertomaan
  10. satutäti

    mini-erikoisliike

    Tuli käytyä siellä avajaisissa. Oli kyllä vähän pettymys. Jotenkin odotettiin enemmän hesarin mainosten perusteella. Ja mtn kutsua ei ole kyllä tullut( vaikka mini sieltä ostettukin)?? Ihan hesarin mainoksen perusteella mentiin..
  11. satutäti

    Öjlyn kulutus

    Ajattelin kysellä oljyn lisääntyneestä kulutuksesta. Viimeisen 6tkm aikana öljymäärä on laskenut mittatikun ala-ylä-asteikkojen puoliväliin. Kesällä huollettiin ja silloin huomauttivat että joku tiiviste vuotaa(en muista mikä ja sitä laskuakaan en nyt löydä) Eivät sitä kuitenkaan vaihtaneet? Öljypohjantiiviste on kunnossa. Autolla ajettu nyt tasan 80tkm. Vielä olisi myyjän antamaa takuutakin jäljellä pari kk. Kai tiiviste vuodot siihen menee vai onko nekin ns. kuluvia osia, joita ei korvata. Katsastuskin lähestyy helmikuussa. Onks kokemuksia muilla ministeillä? Ja Hyvää Jouluakin toivottelen kaikille :)
  12. satutäti

    Jäähdytysnesteen tyyppi?

    Tänään huomasin että nesteet oli aika vähissä, alle min merkin. Soitin laakkoselle että mitäs laatua sinne laitetaan, niin sanoi minissä olevan omat nesteet.. Tiedä häntä, mutta vihreetä nestettä hain lähiskaupasta ja tuikkasin säiliöön. Meni abt 3-4 desiä. Juuri oli kyllä nesteet vaihdettu lähiskorjaamolla ja olivat näemmä liian vähän laittaneet. Täytyy ma aamuna käydä siellä uudemman kerran, luulen että ei ole "ilmaantunut", kun pulputtavaa ääntä pitää. Mitähän niin erikoista minin omissa nesteissä sitten olisi?
  13. satutäti

    Huoltojen hinnat

    Mini one 04 oli Herttoniemen L:lla II-huollossa jokin aika sitten ja hinta oli ilman öljynvaihtoa 327e. Jotkin tiivisteet minissä vuotaa hieman(en nyt just muista mitkä), mutta eivät vaihtaneet niitä vielä.
  14. Mini on punainen. Meidän olisi tarkoitus lähteä kohti pohjoista 14.7. Mennään Norjan puolelle joko Kilpisjärveltä tai sitten Nuorgamista. Mitään majoituksia ei ole vielä varailtu. Työkaverini kertoi, että kyllä siellä mökin saanee ilman eri varauksiakin. Ainakin he olivat viime kesän reissullaan majoituksen saaneet. Hammerfest on nyt ainakin nähtävä. Olen tehnyt samaisen reissun joskus 1992. Joten kiva käydä kahtomassa miltä sillä nyt näyttää. Eli iloisiin näkemisiin jos siellä matkan varrella minikuskeihin "törmää".
  15. Minäkin olen uusi onnellinen Mini Onen omistaja. Muutaman kuukauden olen saanut nauttia erittäin hauskasta ja loistavasta autosta. Monta vuotta haaveilin ministä ja odotin sopivaa kohdalle tulevaksi. Hain siis käytettyä, kun uuteen ei ihan hillot riitä, asuntovelkaisen on siis jossain joustettava. Tyytyväinen olen ollut, mitään vikaa ei toistaiseksi ole ilmennyt. Tosin ensimmäisellä viikolla eturengas otti ja tyhjeni. Olin palailemassa pääkaupungista Jäkeen ja hienosti kurvasin parkkiin keskustaan. Samassa kuului sähäkkä suhina ja eikun katsomaan mikä hätänä. Eturengas oli lytyssä ja vähänkös nauratti. No, satutätihän ei tuollaisesta huolestu, eipä ollut eka kerta kun renkaat tyhjenee reissussa. Prismaan sitten ostamaan paikka-ainetta ja takaisin minin luo. Juuri kun kumarruin renkaan luo huomasin, että tästähän on lentänyt ventiili taivaan tuuliin (taijonkun jalankulkijan otsaan). Siinä alkoi jo lievästi keljuttaa ja eipä auttanut muu kuin soittaa rengasliike apuun. Onneksi sieltä ehti erittäin ystävällinen nuori mies hätiin ja nappasi renkaan irti ja vei mennessään. Soitti sitten vielä ettei ole ko. rengaskokoa heillä varastossa, joten laitettiin sitten joku vähän leveämpi. Koko hommaan meni abt ½h ja sitten ajelin rengasliikkeeseen ostamaan toisenkin renkaan ja maksamaan laskun. Hirvitti kyllä, että miten paljon maksaa tämä palvelu, mutta olikin niin mukava liike, että ottivat ihan naurettavan vähän koko hommasta, ja sain vielä hyvät alennukset koko talvirengaspaketista. Nolotti kyllä seisoa auton vieressä odotusaikana. Ihmiset muutenkin näköjään katselee miniä mielellään ja sitten vielä varsinkin miniparka seisoo keskustassa parkissa "kolmijalkaisena" tunkin varassa. Että tämmöinen tarina. Tarkoitus olisi kesällä viedä mini lapin ja Norjan reissulle. :)
×
×
  • Luo uusi...