Jump to content

venttiilien säätöjärjestys!


tgamini

Recommended Posts

Eli onko jollain tiedossa nettisivua tai muuten jos jaksaa kirjottaa että miten se venttiilien säätö järjestys meni 1 kokonaan auki niin joku pitisäätää ja sitä rataa. Sitten vois kysyä että onko mitään ihmeellistä katsastuksessa edessä kun tein miniin pellistä flippikeulan että ei tarvii sitä autoo sieltä kannella kotia sitten taskussa ku ei ois saanu tehä jotain siihen liittyvää yms. mini open katon kanssahan ei pitäis olla mitään ongelmaa kun se ei tarvii vahvikkeita eikä muuta runkoon jne.

Link to comment
Share on other sites

kiitoksia tähänmennessä toi ysi sääntö on hyväjuttu en ole ennen kuullut moisesta vaikka mini on mulla jo 17 vuotta ollutkin eli aina sitä näiden minienkin kanssa vain uutta oppii pieni auto mutta suuret .... ;D jos vielä joku tietäs siitä flippikeulasta jotain niin ois kiva homma pitäs toi mini ruveta tässä kevään aikana pitkästä aikaa viemään katsastukseen.

Link to comment
Share on other sites

No helpoimmalla pääset kun soitat konttorille mihin olet sitä viemässä että mitä ne on mieltä siitä flippikeulasta.

Entisessä omassa oli lasikuidusta väännetty flippi joka piti muutoskatsastaa ja silloinen inssi halusi nähdä keulavahvikkeet ja niiden saumat erikseen.En tiedä sittemmin onko käytäntö paljoa muuttunut.Onhan noita juttuja kuullut että ei oo katsottu kuin päällisin puolin ja lisätty papereihin ja myös niitä ettei mikään riitä. Paljon riippuu inssistä ja työn laadusta.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...