Jump to content

Finnman

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Finnman's Achievements

  1. Finnman

    Liian rikas seos

    Niinhän se on, että SU toimii todella hyvin ja on helppo säätää näppituntumalla. Sormella kun nostaa mäntää tyhjäkäynnillä pari-kolme milliä ylöspäin, niin jos kierrokset nousee niin silloin säätää hiukan rikkaamalle ja vastaavasti toisteppäin. SU on muutenkin sellainen, ettei mene heti tukkoon jossei oo oravaa isompaa roskaa tukkimassa. ::) Vai oliko se nyt toisteppäin toi säätö homma? En ole muutamaan vuoteen sitä joutunut tekemään. :-/
  2. Finnman

    Ratti vasemmalta oikealle..?

    Eikös se raidetanko vaan käännetä toistapäin. Tästä en ole kyllä ihan varma, mutta näin muistelisin, että se ois sama tanko kummassakin mallissa? :-?
  3. http://www.audiclub.fi/phpBB2/showthread.php?t=65936
  4. Finnman

    Mikäköhän mini?

    Kyllä se on ihan normaali mini. Joskin viimeisiä suomeen maahantuojan toimesta tuotu. Arvelisin, että on kullanvärinenkin, koska suurin osa oli sellaisia. Clubman on sitten taas seitkytluvun alkupään tuotantoa, jossa oli tavallisesta poiketen erillainen keula ja sisustus.
  5. Finnman

    Polttoaine pakenee

    Tarkista myös tankissa oleva ilmaletku. Jos se on irronnut niin silloin haisee myös.
  6. Lämmitin on kiinni kahdella ruuvilla kojetaulussa, siitä vivuston kohdalta. Takana on pari pulttia mutta niitä ei tarvitse edes löysätä. Lämmitin putoaa alas letkujen kanssa, jos ne ovat suurinpiirtein alkuperäisten mittaiset.
  7. Kaikkein helpommalla ja nopeiten homma hoituu kun muistaa ns. Ysi säännön. Elikkä kun ykkösvena on täysin auki niin säätää kasin. eli venttilien yhteenlaskettu summa on yhdeksän. Esim kolmonen auki, säädä kuutonen jne.. Ei vaadi paljon edes laskupäätä ;)
  8. Vanhoissa Mineissä lähes kaikki pinnapultit ovat juuri sellaiset kun olet ostanut. Osta niihin uusiin vaan uudet sopivat mutterit. Alkuperäiset ovat normaalia pidemmät ja jotain pronssiseosta.
  9. Minähän sen linkin laitan tänne kun toi mun poika ei sitä näköjään saa aikaiseksi t:mikaj:n ISI http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic. ... highlight=
×
×
  • Luo uusi...