Jump to content

Moottorin tuuletinäänet


Zmuuzi

Recommended Posts

Moro

 

04 Mini Oneni on alkanut pitämään melkoista ääntä kun pienen ajon jälkeen jättää joutokäynnille. Tuuletin huuta kuin "hinaaja". Kerran jopa jäi huutamaan, kun olin jo sammuttanut ja lähdössä kävelee pois, kun kuulostelin, että minunko Ministeristä tämä ääni lähtee. Piti  laittaa moottori takas päälle ja pois. Eli moottorin etuosasta puhaltaa tuuletin aikamoisella vauhdilla? Onko kiire jo huoltoon  :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Oma Cooper alkaa tuulettamaan myös melko helposti. Joskus hyvinkin pian startin jälkeen.

Olen myös miettinyt missä mahtaa olla flektin anturi ja liekö termostaatin toiminnalla vaikutusta tähän... eli kuumeneeko vesi koneessa ennen kuin termostaatti aukeaa.

Kesällä Italiassa 40 asteen helteissä Ligurian mäkiä Minillä kiivetessä flekti huusi vielä helposti 10min parkkeeraamisen jälkeen. Kyllä se kuitenkin aikanaan pysähtyi kun oli mielestään tarpeeksi jäähdytellyt. Ei kuitenkaan tullut lämpöhalvausta eli jäähdytys järjerjestlmä ilmeisesti toimii kuten pitääkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...
Ei vaan auttanut  :( Vinkkejä otetaan vastaan jos vain on vai pitääkö käyttää pajalla?

Oman minin kun käytin kesällä ilmastontilaitteeen huollossa todettiin että kun ilmastointi on päällä flekti huutaa vähän väliä heti kun otti ilmastoinnin pois päältä hiljeni johtuu rakenteesta ilmastointikennon jäähdytys samalla flektillä kun syylärin jäähdytys joutuu painamaan ilmaa syylärin läpi ilmastoinnin kennolle ei mitään haittaa siitä ole.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...