Jump to content

zmoke

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

zmoke's Achievements

  1. zmoke

    Ongelma etuikkunan kanssa

    Kyllästyin hinkaavaan ikkunaan ja akunkengän irroittamiseen parkkeerauksen yhteydessä ja vein auton huoltoon. Vika oli lukossa, joku mikrokytkin mennyt rikki. Hintaa tuli 240€ kaikkineen. Kummallista tässä on se että auton mittarilukemasta katosi huollossa 5km... Kirjoitan aina mittarilukeman ylös viedessäni auton huoltoon joten asia ei ole vain muistini varassa. Millähän softalla/aparaatilla tuota mittarilukemaa saisi veivattua itse takaisin parempiin lukemiin? ;D
  2. Tänään ajellessa alkoi etuikkuna hinkaamaan pikkuliikettä edestakaisin aivan itsekseen, siis juuri sitä liikettä joka tapahtuu oven aukaisun yhteydessä. Bonuksena sisävalo vilkutti tahtia rytmikkäästi joten oli melko discohai fiilis :D Ikkunaa ei pysty avaamaan normaalisti kun tämä vikan on "päällä". Jättäessäni auton parkiin ikkuna jatkoi iloisesti hinkaamista... pitänee napata akunkenkä ettei tule lisärempaa. Onko muilla tullut tällaista ominaisuutta vastaan? Oletettavasti sama anturi kontrolloi ikkunan liikettä ja sisävaloa strobo efektistä päätellen... Tutkin oven karmit mutta en mistään löytänyt mistään katkaisijaa tähän liittyen. Missä on anturi jolla auto tunnistaa että ovi on auki/kiinni? Onko ovessa vai rungon puolella ja miten siihen pääsee käsiksi?
  3. zmoke

    Moottorin tuuletinäänet

    Oma Cooper alkaa tuulettamaan myös melko helposti. Joskus hyvinkin pian startin jälkeen. Olen myös miettinyt missä mahtaa olla flektin anturi ja liekö termostaatin toiminnalla vaikutusta tähän... eli kuumeneeko vesi koneessa ennen kuin termostaatti aukeaa. Kesällä Italiassa 40 asteen helteissä Ligurian mäkiä Minillä kiivetessä flekti huusi vielä helposti 10min parkkeeraamisen jälkeen. Kyllä se kuitenkin aikanaan pysähtyi kun oli mielestään tarpeeksi jäähdytellyt. Ei kuitenkaan tullut lämpöhalvausta eli jäähdytys järjerjestlmä ilmeisesti toimii kuten pitääkin.
×
×
  • Luo uusi...