Jump to content

Takaluukun kannatus


Heppu

Recommended Posts

No nyt se mini temput teki ...

 

Takaluukun kannatus-sylinterit ei toimi eli joutuu pitään käsin luukkua auki. Huomasin asian jo viime viikon loppuna, mutta laitoin sen pakkasen piikkiin. Äsken oli auto pisempään lämpöisessä ja sama ongelma oli luukun kanssa. Olisko noi sylinterit jotenkin pois pelistä, kun eivät toimi mitenkään. No ehkä vähän vastustaa aukaistessa, mutta ei yhtään pidä luukkua paikoillaan.

 

Onko muilla ollut takaluukun kanssa ongelmia ?

Link to comment
Share on other sites

Varmaan hydrauliikka pettänyt pakkasen jäljiltä?

Tuollaista ongelmaa ei ole mulla toistaiseksi ollut. Mutta viime kesänä ihmettelin, kun takaluukku ei mennyt kunnolla kiinni. Tutkin tilanteen tarkemmin ja huomasin, että takaluukun lukko (siis se kohta, johon luukku tulee keskeltä kiinni) oli puoliksi irti. Sieltä oli toinen mutteri pudonnut kokonaan pois.

Link to comment
Share on other sites

No homma ratkes muun kauppareissun yhteydessä ...

 

Poikkesin biltemassa ja siellä oli hyllyt täynnä kaasujousia. No miniä eivät katalogit tunne, mutta bmw-partsin mukaan 310 N olis sylkyn voima. Valitsin Golf III takaluukun kaasujouset 500 mm pitkät ja 300 N voimalla. Vaihdoin saman tien molemmat, vaikka vain toinen oli sökö ... hintaa noilla oli 16,5 egee / kpl. Mittasin kotona minin "alkuperäisten" pituudeksi 495 mm, mutta en huomannut toiminnan eroa 5 mm pisemillä. Tiedä sitten oliko toi 5 mm ero mittausvirhe ...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...