Jump to content

R50/56 keskikyynärnoja


karipv

Recommended Posts

Myyn pois itselleni turhana Minin jälkiasennukseen tarkoitetun keskikyynärnojan säilytyslokerolla. Kyseessä on siis Minin alkuperäisvaraosa. Noja on helppo asentaa penkkien kiskojen alle vaikka parkkipaikalla. Keskikonsolia ei tarvitse vaihtaa. Tämä noja on vielä muutettu niin, että se kääntyy reilusti ylöpäin kunnolla penkkien väliin. Alkuperäinenhän jää yläasennossaan niin alas, että on aika pahasti siinä tiellä. Siinä mielessä tämä on siis uuttakin parempi. Kyseessä ei todellakaan ole mikään rimpula vaan kaikinpuolin tukevaa tekoa oleva lisävaruste.

 

Hinnaksi laitan 160 €, kun tämä on kaikinpuolin uuden veroinen ja kääntyvyydessään siis vielä parempi. Etu-Töölöstä voi tulla hakemaan tai sitten jos menee postitushommiksi, niin ostaja maksaa kulut. En osaa arvuutella hintaa, kun onhan tällä kokoa ja vähän painoakin.

 

g2nmi2005a.jpg

 

Lisäkuvat ja asennusohje: http://new.minimania.com/web/Item/G2NMI2005-01/InvDetail.cfm

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni käy, vaikka asennusohje onkin sen suhteen vähän sekava. Ihan varmaksi en kumminkaan uskalla luvata, kun mulla tää oli normi-Cooperissa. Varma veto on tietenkin tulla sovittamaan, se onnistuu kyllä helposti ilman ruuvien aukomisia.

Link to comment
Share on other sites

Guest Huikko

Sopii se ässään, mulla on tuommoinen kiinni autossa. Ja se on TODELLA ärsyttävä kun ei käänny riittävästi vakiona.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No pudotellaanpa hinta 150 €, että tämä lähtisi multa nurkista pyörimstä. Ei pitäisi olla kallis, kun tämä on oikeesti uutta parempi. Jos hinta tuntuu siltikin kohtuuttomalta, niin kuuntelen tarjouksen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No kappas...ajattelin, että tää noja olisi tähän hintaan riistetty käsistä. Vaan ei tunnu kelpaavan hyvä, jopa uutta parempi kyynärnoja kenellekään. Täytyy pudotella hinta 130:een €, että alkaisi kauppa käymään. Hakekaahan pois kuleksimasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...