Jump to content

beowulf

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän beowulf kaikki viestit

  1. beowulf

    MINI takaisinkutsu

    Kyselin tästä autokeskukselta ku mun mini on menossa huomenna huoltoon, niin sanoivat vaihtavansa tän vesipumpun samalla.
  2. Nyt tais mennä viimenenkin toivo omaan miniin.. Kesäkuun lopussa vaihdettiin imusarja ja tehtiin jakopääremppa ja sanottiin että nyt toimii talvella ja eiköhän se taas alkanu reistaileen ja anti moottorinvikailmotuksen. Huomenna kyseleen autokeskukselle taas. Kiva auto, mutta pakko pistää varmaan vaihtoon kun 1400e rempan jälkeen toimi puoli vuotta.
  3. Mitäs sanotte, kannattaako lähteä tappelemaan tällaisen asian kanssa: Meille vaihdettiin just -07 mcs joka oli heti huollossa ja autokeskukselta soitettiin että vaihdetaanko tähän uudenmallinen imusarja, jotta auto toimii talvella. Osa sitten vaihdettiin. Auton takuu ei ole enää voimassa, mutta takuupyyntö laitettiin kuitenkin ja kieltävä vastaus tuli sellaisella perusteella, että ei korvata koska olette auton 3:s omistaja. Sitten antoivat vaan bmw-suomen numeron jos haluatte vielä koittaa. Eikös valmistajan kuitenkin pitäisi olla vastuussa virheellisestä tuotteesta takuuajan ummeuduttuakin ja ihmetyttää, kun tuo osa haluttiin vaihtaa meille, vaikka sen kanssa ei ole edes ollut ongelmia??
  4. olisko sulla heittää kuvaa noista helmoista ? jaakko.beo@luukku.com
  5. olisko kellään kunnon kuvia tosta, kun on kii?
  6. beowulf

    Spotify-kutsut

    Elikkä jos jollain sattuis oleen ylimääräsiä spotify kutsuja niin olisin kiitollinen jos lähettäisit mulle yksityisviestinä :) Muutkin foorumilaiset vois kysellä niitä täälä jos jollakulla sattuis oleen niitä enemmänkin tarjota..
  7. beowulf

    Cooperiin lisää voimaa

    Voisko jokku vähän kertoo tosta moottorinohjauksen ohjelmoinnista ku ittee kiinnostais aika paljon jos tosiaan saa lisätehoa.
  8. beowulf

    Mini tuli taloon

    Toivottavasti ny selviäis sillä, mulla on kyl tos kii jokku vähän ihmeellisen kokoset renkaat ja semmoset ei oo ees sallittu tohon rekisteriottees
  9. beowulf

    Mini tuli taloon

    Noniin elikkä tuli tossa vähän aika sitten täytettyä 18 ja monen yhteensattuman jälkeen pihaan ilmestyi vm. 2003 coopperi. Auto on ollut kyllä todella mukava tuttavuus ja etenkin pidän sen ajettavuudesta. Pitihän sitä heti vähän poppejakin sinne asennella ;D Ainoa murhe on kuitenkin tämä pieni ravistus, joka ilmenee vähän aikaa kiihdyttäessä. Autolla on ajettu nyt vajaa 40tkm. Ravistus tuntui alkuaikoina lujalta ja nyt huollossa käytön jälkeen tuntuu että se olisi pienentynyt! Auton huoltohistoriaa tutkiessani huomasin että viime öljynvaihdossa sinne oli laitettu jotain halpaa öljyä ja nyt autokeskuksessa laitettiin paljon kalliimpaa shellin helix ultra extra 5w-30:stä ja olen laittanut nyt myös vähän v-poweria tankkiin ja ravistus on siis tuntunut nytten pienentyneen. Mitä öljyjä teillä siis on mineissä sisällä ja onko mitään väliä mitä bensaa sinne laittaa? :) On kyl niin kiva auto että ei tosiaan tekis mieli pistää sitä kiertoon ravistuksen takia :'( toivottavasti saitte jotain selvää tosta tekstistä ;D
  10. beowulf

    Ravistusta kiihdytyksessä

    Mullakin on ihan samaa ravistusta -03 coopperissa vaikka ei oo mitää madalluksia tehty :-/
×
×
  • Luo uusi...