Jump to content

wilailak

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

wilailak's Achievements

  1. Tuli vaimon vanha Cooperi vaihdettua tuollaiseen 2012 malliseen SD Coupeen. Mukava peli 6-vaihteisella automaatilla. Auto on tuontiauto, joten ohjekirja on vähän väärällä kielellä. Löytyykö netistä mistään Minin ohjekirjoja englanniksi ?
  2. Vaimon Cooperissa samanlaista vikaa ilmennyt muutaman kerran. Syynä on aina ollut huono kontakti moottorin ohjausyksikön johdoissa. Eli tuon akkukotelossa olevan boxin johdot kun on irroittanut, ja putsannut, niin sen jälkeen on alkanut aina toimimaan normaalisti.
  3. wilailak

    pakoputki

    Eihän ne mutterit mihinkään auenneet. mutta eipä niiden kanssa kauan tarvinut tapella, kun veti ne katkaisulaikalla poikki.
  4. wilailak

    pakoputki

    Juuri viimeviikolla vaimoni -03 cooperiin ostin tarvikeliikkeestä Lahdesta ja maksoi 180 euroa ja kun itse vaihdoin, niin vaihtoon meni puolituntia.
  5. wilailak

    Cooperin lastutus

    Tuosta lastusta ei ole kokemusta, mutta vaimon -03 vuosimallin cooperiin tuli viimekesänä laitettua Bluefinin (http://www.mybluefin.co.uk/) softa, jolle luvataan +10 hv ja 12 Nm ja vaikka luvut näyttää pieniltä, niin koneen käytös ja etenkin vääntö alakierroksilla paranikyllä selvästi. Eihän tuosta mitää tehopakkausta tullut, mutta käyttöominaisuudet kyllä paranivat.
  6. wilailak

    Ongelma etuikkunan kanssa

    Hei, Eipä ole vastaavaa ongelmaa ollut, mutta vika kyllä vaikuttaa juuri tuolta ovikytkin vialta. Tuo kytkin on integroitu oven lukkomekanismiin, eli oviverhoilu auki ja sieltä lukkoon käsiksi. Kannattanee myös tutkia ettei ole kaapeli poikki tai liitin vikaa. Nuo erilaiset liitinten kontaktiviat tuntuvat olevan melko yleisiä Minissä.
  7. wilailak

    Vakionopeussäädin

    Hei, Mistä sait tuollaisen tarjouksen? Alkoi todella kiinnostaa tuolla hinnalla itseäkin !
  8. wilailak

    Vakionopeussäädin

    Lisätietoa teemaan löytyy myös täältä http://www.motoringfile.com/howto/MFSW.PDF ja täältä http://www.mini2.com/forum/first-genera ... ost3604852
  9. wilailak

    Vakionopeussäädin

    Itse olen samaa asiaa pohtinut, mutta löysin tuolta sivulta 8 oheisen keskustelu, jossa kerrotaan homman olevan melkoisen tyyristä. http://www.mini2-finn.com/cgi-bin/yabb2 ... 1141059643
  10. Kiitoksia erittäin hyvistä vastauksista. Täytynee pohtia asiaa uudemman kerran ja lisätä sillä aikaa tehoja vain Corvetteen (oma kesälelu).
  11. Hei, Halvemmaksihan tuo S:n osto varmasti tulisi, mutta suuri osa ideaahan onkin harrastella. Tuo katsastus tuskin on suuri ongelma, jos JWC S:tkin ovat katulaillisia.
  12. Hei, Vaimolla on -03 Cooper ja hän on alkanut kaipaamaan siihen lisää voimaa. Autoon on laitettu Blueshipin softa moottorin ohjaukseen ja sillä kymmenkunta hevosvoimaa tuli lisää ja etenkin alavääntö parani, mutta nyt kun kesä on mennyt, niin lisää voimaa kaivataan taas. Tuli mieleen, että mitenhän tuon S:n kompressorin asennus onnistuisi ? Onko kukaan tehnyt ko. päivitystä ? Käsittääkseni perusmoottori on S:ssä sama, kuin Cooperissa.
  13. wilailak

    Airbag valo syttyi!

    Minin laadun ongelma lienee valmistusmaa eli Englanti. Sama tauti tuntuu vaivaavan kaikkia britti tuotteita.
  14. wilailak

    Airbag valo syttyi!

    Ainakin omassani on nuo penkkien sivuairbagien johtojen liittimet aiheuttaneet pariin kertaan ko. ongelman ja tuntuu tuo ongelma olevan muillekkin tuttu. Kieltämättä Miniä ei konsernitaustastaan huolimatta voi laadukkaaksi kehua. Ainakin itsellä on jos jonkinlaista sähkövikaa tasaiseen tahtiin esiintynyt.
×
×
  • Luo uusi...