Jump to content

Gueletao

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Gueletao's Achievements

  1. Gueletao

    Cooperin lastutus

    Kiitoksia vaan teille vastanneille. Taidan tosiaan tuon lastutuksen jättää väliin, mutta tuo softa voisi olla kokeilemisen arvoinen kun wilailakilla on positiiviset komemukset. Olen tosi tumpelo näissä tuunaushommissa ja pakko kysyä, onko tuo asentaminen hankalaa :-[? Tuleeko mukaan sellaiset ohjeet, että mokaamisen mahis on kohtuullisen pieni? Mulla ei ole taloudellisia resursseja vaihtaa ässään ja tämä nyt olisi mulle ehkä ainoa realistinen vaihtoehto edes hiukan pirteämpään kärryyn.
  2. Gueletao

    Cooperin lastutus

    Mutta 10 prossaa kuitenkin lisää tehoa. Luulisi ajossa selvän eron aiempaan?
  3. Morjens. Onko palstalla perus-Cooperin lastuttaneita? Katsoin teholastu.com sivuilta, että 399 e olisi hinta ja tehoa tulisi 16 hp/18 Nm lisää. Käyntihäiriöistä ja päästöongelmista olen kuullut näin yleisellä tasolla, mutta olisi mukava tietää Cooperin omistajien kokemuksia.
  4. Toivottavasti pulmani ei ole liian off topic... Ostin hiljattain Cooperin ja olisin kiinnostunut maalauttamaan ruosteiset jarrusatulat. Onkohan operaatio liian kallis teettää ammattilaisella vai täytyisikö yrittää itse teräsharjalla, kun ei ole vermeitä hiekkapuhallukseen? Jos on pk-seudulla jokin paja, jossa tämä operaatio olisi sopuhintaan saatavilla niin pistäkää ihmeessä linkkiä.
×
×
  • Luo uusi...