Jump to content

jason

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jason's Achievements

  1. jason

    Jarruhuolto -valo, nollaus?

    Kiitos paljon avusta, sain valon pois tuolla avulla.
  2. Mini Oneen -08 vaihdettiin muutama kuukausi sitten jarrulevyt, sensorit ja palat. Nyt kuitenkin syttyi näyttöön punainen valo jarruista ja huolto. Vikakoodi on cc-id 071. Koodi kaiketi on sensoriin liittyvä??? Huollossa (ei merkki korjaamo) sanoivat, että jarrut ovat täysin kunnossa, mutta he eivät saa huoltovaloa nollattua. Onko mitään ideaa, mitä voisin tehdä, kun lähin Mini-huolto on reilun 100km:n päässä?
  3. jason

    vikakoodi

    Joo meilläkin alkoi oireet noin. Nyt auto sammuilee tyhjäkäynnillä ja venttiilien voitelu on ilmeisesti puutteellista. Auto menee Mini-merkkihuoltoon hinattuna (ei saa ajaa), korjaaminen bmw:llä ei onnistunut. Pahin skenaario on, että kone paskana. Autolla ajettu 100000 km! Kannattaa siis olla tarkkana!
  4. jason

    vikakoodi

    Sama juttu meidän Minissä. Mitä teit omallesi ja miten pahasti autosi lopulta oli rikki?
  5. Mini One r56 (-08, bensa) herjaa moottorin merkkivaloa keltaisena aina tämän tästä. Valo palaa pari päivää ja sammuu. Kerran auto on sammuillut risteyksiin tyhjäkäynnillä, mutta tämä on tapahtunut vain yhdellä ajokerralla. Muutoin auto on toiminut täysin normaalisti. Autosta otettiin vikakoodit (ei merkkikorjaamossa): -Katalysaattorin heikkeneminen -Pakopuolen nokka-akselin mitattu vaiheenpoiston asento -Alapuolisen happitunnistimen lämmitys Soitin merkkikorjaamoon (lähin 120km) ja kyselin mm. säätyvän nokkarattaan viasta ja jakoketjun venymisestä. Ovat kuulemma Cooperin ongelmia, ei karvalakki-Minin, mutta eivät kuitenkaan osanneet sanoa, mitä autosta pitäisi korjata. Oliskohan jollakin tämän foorumin lukijoista tietoa, mitä pitäisi korjata tai tutkia? Kaikki vastaukset otetaan nöyränä ja kiitollisena vastaan.
  6. jason

    vanteiden sopivuus

    Uusia vanteita hommaamassa ja pientä epätietoisuutta sopivuudesta. Elikkä sopiiko vanhemman Mini One malliston (siis ennen vuotta 07 tehdyt) vanteet uudempiin (vuoden 07 jäljeisiin) Mineihin ja toisin päin. Pulttijako ja et???
×
×
  • Luo uusi...