Jump to content

KESÄKOKOUS 2010


Midisti

Recommended Posts

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moi.

Ekaan kysymykseen vastays on : 23-25.7 Somerolla kesäkokoontuminen. Paikkana hovimäki camping.

Toka kysymys: kaikki ei oo kokoajan koneen ääressä kuittaamassa jokaiseen viestiin.

 

Lehti ilmestyy pian ja siinä on lisätietoa mökkien varaamisesta ja hieman tapahtumasta.

Link to comment
Share on other sites

Ketään millään tavalla syyttämättä tai syyllistämättä, niin kyllä Mini Clubin tiedottaminen on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin nykyajan tasolla!

Kyllä se pieni rinki joka tuntee toisensa saa asiat suusta suuhun selville, mutta kerhossa on kait n. 600-700 jäsentä!!

Enkä halua kuulla kitkerän sävyistä vastausta, "että rupea itse hommiin"!

Miksi esim. tätä palstaa ei voida käyttää tiedotukseen, kun omille sivuille ei löydy aktiivista ylläpitäjää??

Tavoittaa varmasti isomman osan jäseniä kuin kerhon omat sivut!

Link to comment
Share on other sites

Itse kanssa samaa mieltä, Clubi voisi hyvin ottaa tämän viralliseksi keskustelufoorumiksi. Tuo toinen keskustelufoorumi ei mielestäni ole lähellekkään sitä toimintatasoa kuin tämä. Mielellään vielä osallistua tämän sivuston ylläpitokustannuksiinkin. Lähestulkoon kaikilla merkkikerhoilla on päätiedoituskanavana kunnon foorumi nykyisin. Omasta kokemuksesta parasta esimerkkiä näyttää Audikerho, kaikki tiedoitukset tulevat kerhon foorumille luotettavasti ja nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

Moi.

Ekaan kysymykseen vastays on : 23-25.7 Somerolla kesäkokoontuminen. Paikkana hovimäki camping.

Toka kysymys: kaikki ei oo kokoajan koneen ääressä kuittaamassa jokaiseen viestiin.

 

Lehti ilmestyy pian ja siinä on lisätietoa mökkien varaamisesta ja hieman tapahtumasta.

 

Kiitos tiedosta  :) siksi kysyin kun nuo clubin sivut ei oikein päivity. Täällä pitkienkalsareiden maassa ei ole edes "pientä" rinkiä, siksi minäkin olen näiden sivujen kannalla...

Link to comment
Share on other sites

Moi.

Tää kerhon asioiden tiedoittaminen ei sen isommoin oo muuttunut moneen vuoteen ,mutta ihmiset on näin neti aikana tottuneet saamaan tiedot heti.

Tota websivuasiaa ei voi päättää ennen syyskokousta joten sinne saa tulla ja ehdottaa muutoksia, mutta sen verran siihen että siihen on jo tulossa jotain muutosta.  Se syyskokous paikka on vielä hieman auki mutta jossain Lahti-Hämeenlinna-Tampere akselilla.

Tää on nyt ohi topicin joten se siitä.

 

-make-

Link to comment
Share on other sites

kun 2011 kesäkokous tulee ajankohtaiseksi ja paikka varmistuu, oisko mahollista kun sisäpiiri saa tiedon niin myös jäsenmaksunmaksavat rivijäsenetkin saisvat samaan aikaan tiedon että kaikki ois samalla viivalla mökkien suhteen.kesäkokoushan kiinnostaa mini porukkaa kuitenkin eniten mini tapahtumista :)

Link to comment
Share on other sites

Kyllä, tiedottaminen on ollut hidasta.

 

Se oli jo syyskokouksessa tiedossa, että meikäläisellä ei tämän vuoden alkupuolella ole yhtään aikaa minkäänlaisille harrastuksille, mutta näillä mennään päätti kokous. Alkuvuoden kiireistä johtuen myös kerhon kevätkokous jäi osaltani väliin, eikä kokouksen jälkeen ole tietoa tiedotettavista asioista meikäläiselle kantautunut. Esimerkiksi Minien kesän avajaisajelusta Mobiliassa ei ole tullut mitään tiedotettavaa nettisivujen ylläpitoon, vaan päivämäärän ja kellonajan olen tältä palstalta onnistunut poimimaan. Eli samassa veneessä mennään näiden asioiden suhteen eli odottelen tässä uutta lehteä, kuten muutkin, että tiedän lisää tiedotettavaa.

 

Kesäkokouksen mökkien suhteen on turha olla huolestunut. Niiden varaaminen tulee ihan jokaiselle mahdolliseksi samaan aikaan, ja se ilmoitetaan seuraavassa kerholehdessä, kuten on jo aikaisemminkin monessa paikassa sanottu. Eli kaikki ovat samalla viivalla. Piste.

 

Tuotakoon myös esiin se, että kerhon kotisivuilla oleva linkki on Mini Drivers Club Joensuu:n perustamalle keskustelupalstalle, jonka kanssa Mini Club Flying Finns:llä tai MCFF:n nettisivujen ylläpidolla ei ole mitään tekemistä. Eikä kyseinen keskustelupalsta ole mitenkään virallisessa asemassa kerhon asioista tiedottamisen suhteen. Toki voisin lisätä myös linkin tälle foorumille tuonne kotisivuille.

 

Mutta kyllä se kesä tästä vielä tulee, ja Mineihin kilometrejä. Ja jopa kotisivut päivittyvät tiheämmin.

 

Terveisin

  Sebi

  webmaster@mcff.net

Link to comment
Share on other sites

Kokouksissa päätetyt asiat, tapahtumat päivänmäärineen ym.

Niiden toimittaminen tiedottamisista vastaaville kuuluu mielestäni kerhon hallitukselle!

Ei heidän pitäisi tarvita tietoja mistään palstoilta onkia.

Kokousten päätösten mukaanhan toimitaan.

Link to comment
Share on other sites

Päivämäärät ja muut yleiset asiat kyllä yleensä tulee tietoon jotain kautta, se ei ole suurikaan ongelma. Mutta lähinnä tapahtumien puuhahenkilöiltä tarvittaisiin tarkempaa tietoa tiedotettavaksi tapahtumista, jos sellaista on. Muuten ei paljoa ole kerrottavaa.

Link to comment
Share on other sites

Etkö muuten ole saanut tämänvuoden Mobiliasta mitään tiedotetta??

Kyllä se sinullekin samalla piti lähteä kun lehdellekin??

Voi olla että on tullut moka?

Kokeillaan illalla uudestaan.

Tarkoitus kyllä oli.

Link to comment
Share on other sites

Muutama kommentti ja ehdotus on pakko minunkin tähän laittaa.

 

Kerholehti pitäisi tänään illalla tulla painosta ulos, ja toivottavasti huomenaamulla postitus pääsee käyntiin. Sebi on oikeassa, kesäkokouksen paikka on varmistettu nyt viime kokouksessa mutta varauksia tuolle viikonlopulle ei oteta vielä vastaan edes pöydän alitse.  Ainahan on mahdollisuus vilppiin tässäkin, mutta näin edes yritetään varmistaa tasapuolisuus tässä asiassa. Joskus muinoin on tästä asiasta ollut kohua, kun mökit oli jo varattu silloin kun jäsenistö saa tiedon lehden välityksellä. Lehden ilmestymisen jälkeen on vielä  muutama viikko varoaikaa, ennen kuin "lipunmyynti" alkaa.

 

Sitten kerhon virallisesta tiedottamisesta:

 

Kevätkokouksessa päätettiin että virallisia pöytäkirjoja (sisältäen mm tilitiedot yms) ei laiteta sellaisenaan nettisivuille. Tämä päätös perusteltiin hyvin kevätkokouksessa ja hyväksyttiin näin. Sen sijaan se ei estäisi sitä etteikö siellä tehdyt päätökset (joita kerhon jäsenmaksun maksaneet jäsenet tarvitsevat) tulisi saattaa jäsenistön tietoisuuteen. Kerholehti on luonnollinen kommunikointikanava, ja tämän lehden  (Nro2/2010) ilmestymispäivä on aikataulutettukin sen vuoksi että kesän suunnitelmat voidaan tehdä lehden  tietojen perusteella. Kuitenkin, lähes jokainen yhdistys ja kerho ylläpitää nettisivuja, ja toimintaan liittyvä tieto on saatavilla kohtuullisessa ajassa kokousten jälkeen. Sebi on ilmoittanut syyskokouksessa ettei kerta kaikkiaan ehdi jatkaa nykyisessä hommassa, joten synninpäästö voitaneen tältä osin antaa...Samalla tavalla edelliset kerholehden tekijät ilmoittivat halukkuudesta jättää tehtävät seuraajalle, ja näinpä vastuunvaihto lehden tekoon tehtiinkin nyt kevättalvella ja nyt ilmestyvä lehti onkin tehty uusin voimin.

 

(Seuraava kommentti on olettamus) Seuran nettisivut on ilmeisesti vaan ostettua levytilaa, eikä esim mikään kotisivutoimintaa tarjoavan palvelun alaisuudessa. Tämä tarkoittaa sitä että sivujen päivittäminen ensinnäkin vaatinee HTML koodin osaamista, ja pääsyn jollekin FTP serverille (ja taito käyttää FTP palvelua) jotta päivityksiä voidaan tehdä. Kuulostaa aika hankalalta vai mitä...Mikäli sivut olisivat jonkun kaupallisen palvelun alaisuudessa, olisi nettisivujen päivittäminen huomattavasti helpompi urakka. Yksi salasana, ja paina "edit" nappia ja voit tehdä päivityksen. Vaikka kaikki viralliset ehdotukset kerhon toiminnasta tulisikin tehdä kokouksissa, rohkenen silti ehdottaa että ko. nettisivujen toimintaperiaate uudistettaisiin kokonaan eikä ainoastaan etsittäisi uutta päivittäjää...ihan kerhon toimivuuden nimissä.  Tämä asia kuitenkin on hallituksen ja webmasterin välillä päätettävä. Sebi ottanee tästä asiasta kopin ?

 

Joka tapauksessa, tämä on hyvä harrastus, ja hyvällä harrastuksella kuuluu olla toimiva kerho. Verrattuna moneen muuhun kerhoon, tämän kerhon toiminta on aikas viriiliä ja aktiivista, vielä kun saadaan tämä yksi asia kuntoon niin jäsenmaksun maksaminen on oikeasti kivaa ja rahoille saa vastinetta....

 

 

Sami

Link to comment
Share on other sites

Erittäin hyvä kommentti, tiedotus ja kannanotto!

 

Sebiä EN ainakaan minä ole missään vaiheessa halunnut/tarkoittanut moittia mistään!!

Link to comment
Share on other sites

Ei se nettisivujen päivittäminen vaikeaa/hankalaa ole, kyllä siihen hommaan on ihan hyvät työkalut olemassa. ja tarpeen vaatiessa tiedotettava asia kyllä sinne saadaan putkahtamaan muutamassa minuutissa. Ei vain ole ollut juurikaan tiedotettavaa tai muutamia minuutteja alkuvuotena.

 

Kehitysideat nettisivujen suhteen ovat toki tervetulleita, kuten tuo päivitystavan muutos. Ajatuksena on ollut jo jonkin aikaa sopivan CMS:n (content management system) pystytys kerhon nettisivujen alustaksi, mutta se ei ainakaan omalla kohdallani tuota päivitystyötä nopeuta tai hidasta, joten on jäänyt tekemättä.

 

Notta sellasta ja avajaisajelustakin pitäisi olla jo illalla tiedotettavaa nettisivuilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kenellekkään tullut varmistusta mökin varauksesta kesäkokoukseen?

Itse ainakin olin hyvissä ajoin sovittuna päivänä liikenteessä tuon varaamisen kanssa enkä ole vielä saanut mitään varmistusta sähköpostivaraukseen (eivät ottaneet puhelin varauksia vastaan!!) ihmeelliseltä tuntuu varauspäivästä kuitenkin jo lähes 2viikkoa aikaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kesäkokoukseen on vielä reipas kuukausi, mutta kysäisisin silti jo onko tilaisuudesta odotettavissa vielä jotain lisäinfoa? Aikatauluja ym?

Vanhat konkarit kyllä kuviot tietää, mutta jos joku uusikin eksyisi.

Vielähän tässä hyvin ehtii.

Link to comment
Share on other sites

Moikka

 

Valitettavasti kerholehden mennessä painoon ei ollut muuta lukkoon lyötyä tiedossa kuin aika ja paikka sekä milloin mökit vapautuvat varattavaksi...Kyselen josko Make olisi saanut jotain tarkempaa aikataulua jonka voisi vahvistaa täällä...

 

Sami

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...