Jump to content

SebiK

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

SebiK's Achievements

  1. Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2013 kurvaillaan sunnuntaina 22.9.2013 Botniaringin radalla Jurvassa. Käytössämme on Botniaringin uusi 4014 metriä pitkä rata, jossa on tuore asfaltti koko matkalla. Edellisten vuosien tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 21.9.2013 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi. Sunnuntaina 22.9.2013 klo 12 alkaen radalla on luvassa Suomen pisimmän moottoriradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla, unohtamatta kahvien ja pullien nauttimista rataravintolassa. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (kinkku-meetvursti-kiusaus, salaatti, juoma, leipä) 8€ hintaan. TERVETULOA!
  2. SebiK

    MCFF Ratapäivä 23.9.2012

    6 rata-autoa oli paikalla, toki aika paljon niissä väkeä kävi kyydissä. Itsekin nopeimmat kierrosajat tein kilpa-auton kyydissä nautiskellen. Aina jollakin on matkaa paikalle enemmän kuin toisilla. Jurvaan pääsee Pohjanmaan Mini harrastajat varsin lyhyellä päräytyksellä, mutta silti Pirkanmaalta oli tänä vuonna eniten Minejä paikalla. Ne autot on ajamista varten. Ja tänäkin vuonna 5 Minillistä väkeä oli radan vieressä ratsutilalla iltaa istumassa ja yötä, niin ei tule päivän ajoista liian pitkiä. Mutta turha tätä asiaa on tässä hirveästi vatkata joka vuosi, kaikki vaan syyskokoukseen asiasta keskustelemaan, niin saadaan ratapäivä sinne minne se halutaan. Siellä ne päätökset tehdään.
  3. SebiK

    MCFF Ratapäivä 23.9.2012

    Niin, viitisentoista autoa oli ratapäivällä, joista suurin osa kiersi rataa melkoisen ahkerasti. Muuten väkeä oli lukumääräisesti paikalla varsin mukavasti, aina yhden hengen autokunnista koko bussilastilliseen Minejä ja ihmisiä. Eikä matka tuntunut kaikille olevan pitkä, vaikka kauimpaa tulleen palkinto menikin tällä kertaa Helsinkiin. Sen verran mukavaa kuitenkin oli, että ensi syksynä uudestaan jossain päin ja toivottavasti osanotto on runsasta.
  4. Pirkanmaan suunnalta on jokunen auto ajelemassa tuonne. Ja onhan tämä tapahtuma ollut vuosittain Mini Clubin kalenterissa jo vuodesta 2010 lähtien.
  5. Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2012 kurvaillaan sunnuntaina 23.9.2012 Botniaringin radalla Jurvassa. Viimevuotiseen tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 22.9.2012 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi. Sunnuntaina 23.9.2012 klo 12 alkaen radalla on tuttuun tapaan luvassa mutkaradan ja ovaaliradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla, unohtamatta kavien ja pullien nauttimista rataravintolassa. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (kinkku-meetvursti-kiusaus, salaatti, juoma, leipä) 7€ hintaan. TERVETULOA!
  6. SebiK

    Moottorilämmitin Miniin

    Defan 108 on tälläkin hetkellä laitettuna 1275 A+ lohkoon. Muissakin A+ lohkoissa ja A-sarjan ei-Cooper 1275 lohkoissa on saman kokoinen pakkasproppu, joten luulisi sellaisiinkin sopivan, Ja tuolta se näyttää:
  7. SebiK

    MCFF Ratapäivä 25.9.2011

    Lauantai-iltana ratsutilalle saapui iltaa viettämään 7 Miniä sekä 14 ministiä ja sunnuntaina radalla oli paikalla parikymmentä Miniä, joista mukavan suuri osa kilpa-autoja. Jopa Suomen radoilla ennen näkemätöntä kalustoa oli radalla, sekä muutama projektikin. Lisäksi uusia jäseniä kerhoon saatiin 4kpl, joten ihan onnistunut tapahtuma kaikinpuolin. Kuviakin tapahtumasta on olemassa, täytyypä katsoa, jos niitä tähän linkittelisi joskus.
  8. Lehden tiedoista poiketen Pirkanmaan paikallisosasto kokoontuu talven ajan (lokakuusta eteenpäin) joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 18.00 Pirkanhovissa, Lempäälässä. Lisätietoja voi kysellä Tiina Jantuselta, puh. 040-5193657
  9. Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2011 kurvaillaan sunnuntaina 25.9.2011 Botniaringin radalla Jurvassa. Viimevuotiseen tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 24.9.2011 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi. Sunnuntaina 25.9.2011 klo 12 alkaen radalla on tuttuun tapaan luvassa mutkaradan ja ovaaliradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (makaronilaatikko, salaatti, juoma, leipä) 7€ hintaan. TERVETULOA! Lopuksi hieman tilastotietoa kävijöiden (vain ilmoittautuneet) etäisyyksistä (yhteen suuntaan) kahdelta edelliseltä ratapäivältä Botniaringillä: 2009: mediaani, eli lukumääräisesti puolet tulleet lähempää ja puolet kauempaa: 292,5km - 100km: 4 100-200km: 0 200-300km: 8 300-400km: 9 400-500km: 3 2010: mediaani, eli lukumääräisesti puolet tulleet lähempää ja puolet kauempää: 272km - 100km : 3kpl 100-200km: 0kpl 200-300km: 5kpl 300-400km: 5kpl 400-500km: 1kpl
  10. Ja tässä vielä kesäkokouksessa jaettu mainos syksyn tapahtumista, josta löytyy infoa kesän päätösajelusta ja ratapäivästä.
  11. Mini Club Flying Finns ry:n Pirkanmaan paikallisosasto järjestää ulkoilupäivän 20.3.2011 ja kutsuu kaikki ministit viettämään mukavaa makkaranpaisto- ja ulkoilutapahtumaa Korkeakankaan laskettelukeskukselle Valkeakoskelle klo 13 alkaen. Ulkoilun jälkeen n. klo 16 siirrytään Valkeakosken keskustaan saunomaan ja nautiskelemaan pöydän antimista nyyttikesti-periaatteella. Muistakaahan ottaa omat sukset, pulkat ja makkarat mukaan. Lisätietoja tapahtumasta saa Tiina Jantuselta (040-5193657). Ilmoitathan tulostasi Tiinalle, niin tiedettäisiin paljonko väkeä olisi saapumassa paikalle. Tervetuloa! T. Pirkanmaan ministit
  12. SebiK

    5.3-11 Saukkola

    Ja ajo-ohjeet paikan päälle löytyy Saukkolan EK:n nettisivuilta: http://www.saukkolanek.fi/index2-ajoo.htm'>http://www.saukkolanek.fi/index2-ajoo.htm ja muutakin tietoa kyseisestä paikasta http://www.saukkolanek.fi
  13. SebiK

    Clubin kotisivut

    Viime kevään kiireet ovat jo olleet aikaa sitten ohi, ja maaliskuun jälkeen MCFF:n nettisivut ovat päivittyneet sitä tahtia, kun jotain tiedotettavaa on ilmaantunut. Joten siitä ei ole kannattanut olla huolestunut enää moneen kuukauteen. Kuten jo mainittua, niin pätevä kaveri jatkaa ensi vuoden alusta MCFF:n nettisivujen parissa, vaikkakin kevätkokouksen päätökset muuttuivat. Meikäläinen siis siirtyy 10 vuoden ylläpitohommien jälkeen taas kuluttajan rooliin kyseisten nettisivuje suhteen. Nämä asiat toki selviävät parhaiten osallistumalla niihin kokouksiin, ja tiedotus asioista pelaa pöytäkirjojen muodossa kerholehdessä.
  14. Tapaamisesta on jaettu Britit kohtaavat -tapahtumassa kaikille saapuneille Mineille "mainos" ja kyseisen mainoksen löydät myös osoitteesta http://www.mcff.net/ilmoituksia/minit_kahvittelevat.pdf.
×
×
  • Luo uusi...