Jump to content

Laza

Jäsenet
  • Viestit

    281
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Like
    Laza reacted to minapamina in Mini R53 ropausta   
    Tuli taas katsastettua auto, vasen etu ala pallo rikki, sen lisäksi korjauskehtous vuotavasta öljystä ja vasemman vetarin tiivisteestä. Pallo tuli korjattua, öljyvuoto tuntuu vaan pahenevan vaikka kaikki tiivisteet vaihdettu - vetarin suojakumin vaihto vähän myöhemmin. Leiman kunniaksi kuitenkin päivitystä edelliseen, eli geneerinen suljettu 12" subbarikotelo vahtui itsetehtyyn custom refleksiin 10" elementillä. Hiotusta vaneerista voinee päätellä että aika mittatilaustyötä, vahvarille paikka kotelon alapuolella, joten toinen puoli takakontista jäi vielä vapaaksi tavaroille. Edellinen subbari vei koko takakontin, kun vahvari joutui olemaan vieressä, joten tavallaan tämä hökötys isommasta koostaan huolimatta jättää enemmän tilaa. Pitää vielä liimata kansi kiinni, ja laittaa johdot nätimmin. Lopuksi päälystää kankaalla ja liimata putki. Mutta josko näillä saisi taas vuoden mukavia kilometrejä.
     
    Pikku vikaa öljynvuodon lisäksi on, tuntuu edelleen tiputtelevan jäähdytysnestettä, veikkaus vanhassa viassa eli radilla joku vuoto, joka aktivoituu kun lämmöt nousee yli 90c ja paine radissa kasvaa. Nyt talvella syönyt jäähdytysnestettä hyvin harvoin, mutta aina silloin tällöin paisari mystisesti puolityhjä.
     

  2. Like
    Laza reacted to minapamina in Mini R53 ropausta   
    Kovin on hiljaista, tuli ostettua vakio radi nissenssiltä. Parkkiksella hommaan meni n. 2h siivouksineen, jos pitäisi tehdä uudestaan, varmasti vähemmän. Vanha radi oli ulkoisesti aika hajalla, pari alinta riviä oli selkeästi kaarella, joten varmasti halki ja jotain vuotoa. Radi kanssa käytännössä tyhjä nesteestä.
     
    Radin vaihdon jälkeen koeajoa, jonkin verran valkoista savua puski pakoputkesta, toki talvella mini tekee sitä muutenkin. Pitää toivoa, että kannen tiivisteet ei ole menneet rikki rikkinäisen radin kanssa. Lämmöt ei ole nousseet punaiselle, mutta jos lämmöt mitataan nesteestä ja nestettä ei ole, niin eipä ne nousekkaan vaikka kone kävisi kuumana.
     




  3. Confused
    Laza got a reaction from Kirurgi in R53 pakosarjaa + putkia   
    Joo..itse asiassa tosin kumpikin liike vastasi kolmantena päivänä, ja sainkin sen myötä hyvät tiedot. Eli sen puolesta kaikki OK..harmi vaan että menee noin kolmen tonnin paketiksi tuollainen väkisinkin 😕
  4. Like
    Laza reacted to Jykkepoika in Täyssähkö MINI   
    Riippuu hieman lähtö/maalipisteestä mutta käytännössä on siinä hilkulla ja pakkasen kiristyessä haasteet lisääntyy...
    Vanhaa tietä rajoitusten mukaan tai motaria jos malttaa jonkun rekan perässä plussakeleillä tulla tai muilla keinoilla pihistelee niin sitten.... mutta vartin kahvitauon pikalaturilla jos pitää niin voi lasketella motarinopeuksilla.
  5. Thanks
    Laza got a reaction from Ropokoppi in Retrofit bluetooth -06 Miniin ?   
    HK:n systeemi ei ole itselleni tuttu, Normi CD-boost malliin on helppo lisätä normaali aux in -liitäntä, mutta tuo handsfree-sydeemi lienee monimutkaisempi kun pitäsi olla mikrofonitkin. Yksi vaihtoehto (mikä meilläkin on käytössä) on 3.5mm liitäntään menevä bluetooth-moduli, jossa on oma mikkinsä, esim.
    https://www.dx.com/p/mini-bluetooth-v4-2-receiver-wireless-hands-free-car-aux-audio-adapter-black-2012162.html (aux liitännän lisäksi tuo tarvitsee USB sähköt)
    Johtosarjoja ja erilaisia adaptereita (löytyy sieltä bluetooth-kilkkeitäkin) löytyy mm. täältä: https://newministuff.com/interfaces--fitting-kits-23-c.asp
    Jos puhelimesi on edelleen apple voi olla myös paikallaan käyttää 30-pin liitin -> Lightning- adapteria.
  6. Like
    Laza got a reaction from Igor in Täyssähkö MINI   
    Vielä, kun saisi tuon "tupon" pois auton suusta niin alkaisi ulkonäkö olemaan lähellä täydellistä 🙂
    Tietty tuo scooppikin voisi ehkä lähteä, turhaa ilmanvastusta vaan...
  7. Like
    Laza reacted to Igor in Täyssähkö MINI   
    Tuohan näyttää heti fiksummalta kun siitä on riisuttu kaikki räikeimmät "hei, olen sähkömopo" -koristeet.
    EDIT: Ja siitähän puuttuu myös se F56 Cooper S:n lerpattava alahuuli. Ilmankos se näyttää niin kivalta. 😄
  8. Like
    Laza reacted to Micke in 2006 Cooperin jäädytysnesteen häviäminen   
    Siitä on pitkä kun vaihdoin oman mutta en usko että siinä menee enemmän kun 15 minuuttia. Siellä on yhteensä 2 letkua ja 1 mutteri. Helppo homma tehdä
    Tässä vielä pari pätkää missä suht hyvin selitetty miten se tehdään:
     
     
  9. Like
    Laza reacted to mustikka in Kolmannen sukupolven uusmini   
    Mä tykkään eniten siitä ensimmäisen sukupolven Binistä. Näyttää kaikkista eniten esikuvaltaan :)
×
×
  • Luo uusi...