Jump to content

marko v

Members
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marko v

 1. Osaako joku heittää arviota minkä verran on lähetys kulut mini sparesilla jos tilaisi 7,5" levyjarrusarjan. Sarjan hinta olisi noin 520€ mutta mikä se lopullinen hinta olisi, kun osat olisi perillä. Saa tarjota myös levyjarruja jos ylimääräiset joltain löytyy.
 2. Sopiiko 10" vanne jos nuo fiatin levyt asentaa paikoilleen?
 3. Etukelkka hydrolastig jousipussit paikallaan. Etukelkka kumipallojousitus. Takakelkka, vaatii fiksausta. Irtonaisia pyörän-napoja eteen ja taakse. Konepeltejä ja takaluukku ei mitään kovin hyviä ole. Mailerin lattiaverhoilu eteen. Uusia värit vihreä ja tummansininen.
 4. marko v

  Peltityöt

  Miten olette toteuttaneet mk3 kopan keulapeltien vaihdon? Vaihtoon menee kolmiopellit ja lokarit molemminpuolin sekä maskipelti. Missä järjestyksessä kannattaa alkaa uutta sovittelemaan. Kaikkia ei varmaan kannata samantien leikata pois.
 5. vihreä lattiamatto on uusi ja löytyy myös tummansinen vastaava.
 6. ylimääräisiä osia edullisesti. laita viestiä mitä tarvitset niin katson löytyykö. sijainti salo puh, 0407447643
 7. Täältä löytyisi punainen takapenkki ja siistit 12"alkuperäiset peltivanteet.
 8. ostaisin mini van kylkipellit, joko umpinaiset tai ikkunalla olevat. metsäraadosta leikatut käy hyvin. pelti pitäisi olla leikattu vähintään muutaman sentin yli kylkipokkauksen. myös muita mk1 peltejä tarvitaan, etupää ainakin kaipaa uuttapeltiä. Tarjoa jos ylimääräisiä peltiosia löytyy. marko 040-7447643
 9. Ostaisin 7,5" levyt. Myös 1275cc a+ lohko kiinnostaisi. Tarjota voi sähköpostiin tai soittamalla. marko85_v@hotmail.com 0407447643
 10. Jos varaus peruuntuu niin voisin ostaa tehostimen. Saako näitä jostain uutena?
 11. Täältäkin löytyisi 850cc moottori ja vaihtokauppoja voin tehdä nykyiseen moottoriisi.
 12. Saattaisi löytyä nuo kaikki osat. Etsitkö vaihto vai tasavirtalaturia? Asun salossa. 040 7447643
 13. Täältä löytyisi takapuskuri, takapenkki (punainen), ja 12" pelti vanteet.
 14. marko v

  koneremontti

  Lohko porattu + 0,20.
 15. marko v

  koneremontti

  lohkossa 2 ja 3 pytyn väliseinämä haljennut. näkyy pieni hiushalkeama. samanlainen halkeama on kannessa. kansipahvissa myös jälki halkeaman kohdalla.
 16. marko v

  koneremontti

  Koneen kunnostus olisi tarkoitus aloittaa. Tuli hankittua 1275cc kone. Koneella ei ole paljoa ajettu täydellisen remontin jälkeen, mutta remontissa joku mennyt pieleen ja 2 ja 3 pytyn välistä haljennut lohko ja kansi. Kone on a+ mallia. Voiko tohon vaihtaa a mallin lohkon ja kannen. Koneeseen on jotain viriosia laitettu laitan niistä lisää tietoa myöhemmin. Koneita en ole ennen rempannut joten neuvoja varmasti tullaan tarvitsemaan. Kone pitäisi laittaa 72 vuoden miniin.
 17. marko v

  ebay kaupat

  kertoisiko joku miten tuo ebay toimii. millaisia riskejä on sen kautta ostettaessa, miten maksaminen tapahtuu, onko jonkunlainen "postiennakko" palvelu millä varmistaa paketin tuleminen yms. sieltä kyllä löytyy kaikkea mielenkiintoista ja hinnatkin edullisia.
 18. marko v

  mikä moottori

  onkos muuten tonnisen ja kasipuolikkaan kansi sama, siis ihan näissä tavallisissa minin koneissa. ei ole tullut ikinä kasipuolikasta konetta avattua niin tuli vaan mieleen.
 19. täältä löytyisi jotakin osaa. takapenkin istuinosa punainen, puskuri, peltivanteet+nastakumit, täydellinen takakelkka. puh. 040-7447643.
 20. ei perä noussut mitenkään häiritsevän korkealle, hieman kuitenkin ylempänä kuin etupää. korjaantuu kun laittaa tankin täyteen ja vararenkaan paikalleen ;D onko yleinen ongelma että perä nousee liikaa? mikäs sen aiheuttaa?
 21. nyt on hydrot täytetty. ostin vanhan pumpun ja hienosti toimisi, pumppu on varmaan 60 luvulta. kiitos LeeHarveylle linkistä. olikos niin että hydrolastikkia ei saa laittaa katsastuksessa iskaritestiin?
 22. onko kenelläkään kokemuksia noista edullisista harrastepumpuista mitä esim brittiosa myy 140euroon. kuulemma ovat vähän leluja, mutta pari kertaa jos siitä olisi hyötyä niin olisi maksanut itsensä. onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia?
 23. ostaisin vm65 miniin takaluukunmerkin austin mini (kaunokirjoituksella), oviin kromiset "potkupellit", hydrolastik pumppu.
×
×
 • Create New...