Jump to content

-tipi-

Jäsenet
  • Viestit

    73
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    3

Käyttäjän -tipi- kaikki viestit

  1. -tipi-

    Mini 1000 -75

    Noi Cobra Classikit on oivat penkit hintaisikseen. John Brown Wheels on entinen Midlands Wheel Supply, josta on tullut Volkkareihin tilattua monta vannesarjaa. Hinta ja laatu on kyllä kohdannut mielestäni niissäkin. Tuntuu että JBW:n myötä hieman on hinnat nousussa. Eikä nykyään ole enää kovia alennuksia nettisivuilla loppuvuodesta. Tapahtumissa Brittein saarilla ovat myyneet myös kovilla alennuksilla.
  2. Konehuonekin sai kesälomalla koriin mätchäävän värityksen.
  3. Tämäkin edistyy pikkuhiljaa, 6kk oli kyllä telakalla.
  4. -tipi-

    Vanha Minin ratti?

    Niin, jos ihan tarkkoja ollaan, yllä olevaan rattiin tarvita keskiötä. Vaan se pultataan suoraan rattiakseliin. Ainakin ymmärrykseni mukaan töötinpainike on eri asia kuin ratin keskiö.
  5. -tipi-

    Minispeed

    Vaikka vinyyli hiostaakin, klassinen muotoilu hivelee silmääni.
  6. Kyl mie niitä vasaroin ennen maalausta ^-^
  7. Vanteet käytin puhalluksessa ja jauhemaalauksessa.
  8. -tipi-

    MINI Stuttgart pickup

    Tää on varmaan Swaabialaisten kosto Baijjerilaisten omistamalle Minille. Aina kun näkee näitä pickup modauksia, joissa takaseinä on A-pilarin kohdalla, tulee Lufthansan turistiluokka mieleen. Juuri ja juuri mahtuu Paroni Münchhausenin koira kuskinpukille O0
  9. Tääl ois uusia £99.08 /pari toki rahteja tulee melkolailla. Kotiinkantohinnan näkee kun klikkaa tavaran ostoskoriin ja lähestyy kassaa.
  10. -tipi-

    Lämpömittari

    Meillä on kojelaudassa suorakaiteen muotoinen sisäilmanlämpömittari, anturi roikkuu pelkääjän jaloissa. Melkein kuin ois pakastimen kyljestä tempastu.
  11. No eipä se loppupeleissä iso homma ollu, ihan yksinään sain nostettua, kaverin moottorinosturilla. On vaan aika menny tässä kuussa pääosin urheiluhommissa
  12. Lienee tämä: http://www.nettiauto.com/mini/cooper-s/7420479
  13. Aloittelija täällä kyselee mahtuuko noi Superfin takarummut 10" vanteen sisään?
  14. Tästä lähtee konehuoneen siistimisprojekti. Eli "voimalinja" ylös, ulos ja entisöintiin.
  15. -tipi-

    Austin mini 850 -69

    Mulla ei oo '67 850:ssä kuin kuskin häikäisysuoja?
  16. Ronal-vanteista kaupat sovittuna.
  17. -tipi-

    4wd Mini

    Kyllä jaksaa pojat fabrikoida, huh huh!
  18. -tipi-

    Mini sammuu kääntyessä

    Eilen pääsin pitkästä aikaa Minin kimppuun, mittasin kaverilta lainaamallani mittarilla bensapaineen joka oli 0,36-0,38 Bar. Kierroksilta tyhjäkäynnille laskemisen jälkeen paine kuitenkin heittelee rajusti, n. 0,1bar, ja etenkin tällöin tulee runsasta tulvimista. Koittanen laskea paineen tuonne 0,2baarii, josko se auttaisi.
  19. Mikä ne koneet oikein rikkoi? Itsellä on pitkä kokemus Kuplan koneista, ja niissähän ei ole kuin öljypohjassa harva sihti, joka suurinpiirtein sokeripalan kokoiset epäpuhtaudet pitää poissa öljypumpulta, ja niillä koneilla ajettiin kuulemma aukasematta toistasataatuhatta jo viiskytluvulla? No okei, moisesta suorituksesta sai kyllä mitalin ja kellon.
  20. Juhannuksena kaasarin tulvimisen kummastelun ohella päätin tutkia öljyvuotoa suodattimelta ja samalla vaihtaa uuden Mätänetistä ostamani suodatinpatruunan paikalleen. Maskin pois otettuani oli selvää että vuoto tulee kupin ja jalan välistä, todennäköisesti siis tiiviste huonosti paikallaan. Vanha suodin aivan sen näköinen, että sitä tuskin oli vaivauduttu vaihtamaan alakerran laakereita uusittessa, erikoinen tapa tehdä koneremonttia, IMHO. :-\ No ei kyllä ole päältä päin putsattu tai pestykään konetta/lootaa samassa yhteydessä. Panin merkille että suodattimen sisältä puuttui kokonaan tuo osa #6 ks. kuva alla. Tulkitsenko oikein, jos väitän ettei öljy ole juuri suodattunut? Nyt tuon "Pressure Platen" virkaa ajaa iso prikka. Jousipaine suodatin patruunaan saattoi tulla hieman alkuperäistä suuremmaksi, mutta tuskin se patruuna kasaan lytistyy. Joka tapauksessa voisin ostaa alkuperäisen osan, jos jollakulla moinen on jouten. Vuoto näytti korjautuneen, mutten uskaltanut pihassa käyttämistä pidempää koeajolenkkiä heittää tuon kaasarin tulvimisen vuoksi.
  21. -tipi-

    Mini sammuu kääntyessä

    Jostain syystä nyt joko koho tai neulaventtiili jumii. Nyt oon kokeillu kahta kantta, niiden kohojakin ristiin. Jossain vaiheessa kierroksilla vedätyksen jälkeen jumii ja alkaa tulvia, tällöin myös kone sammuu. Voiko siellä olla jotain muuta tukossa? Taidan koittaa bensapaineensäädintä tai orkkisbensapumppua, joka tapauksessa pitää tarvikepumppu siirtää kontista alkuperäiselle paikalle. Nyt käytössä on pitkälti tämän näköinen pumppu, ei tuo näyttäs mahottomia paineita tuottavan.
  22. -tipi-

    Mini sammuu kääntyessä

    Joo, kaasari tulvii aivan helvetisti, vaikka tosiaan vaihdoin Minisparesin "paremman" neulaventtiilin. Etenkin kun kierrättää konetta ja nostaa kaasun pois tulvii oikein ryöpyten. Neulaventtiili kuitenkin toimii kun puhaltaa kohokammion pilliin. Antaakohan jälkituotanto bensapumppu liikaa painetta? Tyhjäkäynnillä ei kuitenkaan juuri tulvi, joka ei puolla tuota viimeisintä epäilystä. Kohokin tuntuis toimivan, olen hieman ymmälläni.
  23. -tipi-

    Mini sammuu kääntyessä

    Meillä vähän saman tyyppistä vikaa, neulaventtiilin vaihtaminen ei auttanut.
  24. No ei kahteen kuukauteen yhtään ollu tarjolla. Toki "aika tavaran kaupihtoo" sanonta toimii ostettaessakin, kun vain malttaa odotella. No ei toi satasia maksanut eLahden kauttakaan.
×
×
  • Luo uusi...