Jump to content

vilkku72

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän vilkku72 kaikki viestit

  1. Minulla tuo ei oikein toimi vaikka yritän tehdä sitä huoltoväi nollausta...miten se tapahtuuu???
  2. vilkku72

    MINIpowerprog kit

    Onko jollainen asennettu jo ohjelma, ois kiva tietää toimiiko se oikeesti? ;)
  3. vilkku72

    MINIpowerprog kit

    Mielenkiintoinen tahtoo myös tietää jos jollain on kokemusta:)?? ;)
  4. kiitos paljon auttoi huomattavasti hahmottamaan...kun itselläni on "hamotus" Häääääriööö... :D :D
  5. Mistä saa minin moottorin hajoitus kuvat-02? Kun tuo pakki valon kytkin pitäisi vaihtaa on meinaan hajonnut. Ei tule pakki valo päälle vaikka on lamppu vaihdettu.
  6. On siinä huonojakin puolia vanhan minin vaihto arvo putos sitten siinä oikein kunnolla. Et seuraavaksi saa ladan kun vaihtaa tuon oman pois ;D ;D ;D
  7. pyyhkijä oli sittenkin rikki. Sain korjattu ja tuli maksettua sitten koko pyyhkijä kalusto kunpelkkää moottoria ei saa:( :( Nyt taas toimii...Kyllä saisi tämä epäonni tämän auton kohdalla loppua ;D
  8. Pitää muuten tarkastaa, kun tuossa kävin mittaamassa pyyhkijän moottorinkin. Kiitos hyvästä vinkistä:)
  9. Mini Cooper S -02 Mitä mahtaa olla vikana kun yhtäkkiä etulasin pyyhkiät sanoi sopimuksen irti.?Pyyhkijän moottori ei sano mitään. Kutenkin takana toimii ja heittää edessäkin vettä lasille, mut siihen se jää. Myöskään ei toimi lampun vesi pissapoika järjestelmä. Releet on vaihdettu sulakkeet on katsottu mut mitään ei tapahdu..Perk...!!!! >:( Soitin Laakkoselle kysyin neuvoa, mut huollossa ei osattu sanoa tai varmaankin ei haluttu neuvoa. Pyydettiin, et tuo pikahuoltoon...Joo ei kiitos Laakkosen hinnoilla ja muutenkin palvelu on ylimielistä.
  10. vilkku72

    ALTA Air Intake v2

    terve:) jos joku on tilaamassa saman laista niin olen valmis tulemaan kimppa tilaukseen mukaan :) Laittakaa koodia asiasta jos joku vaikka innostuu tilaa niin ollaan mukana ;)
  11. vilkku72

    Myydyimmät GTI:t 2006

    Minusta Minissä on sitä, jotain ;D ei tuu heti vastaan. Muutenkin Mini porukalla on aika hyvä tyyli ainakin täällä etelässä moikkaa niin kuin pyörä immeiset ;) Hyvää syksyä kaikille Mini henkisille kuskeille.. ;)
  12. Itsellä on kokemusta ALTA Intake:sta ja sitä voin kyllä suositella. Lisää juttua tästä... Oletko jo ehtinyt tilaamaan. Olisin ollut kiinostunut tuotteesta.
  13. Motonetissä löytyy 19e muistaakseni imukupilla toimiva teline on viellä säätö varaa:) Ei lähe helposti irti nupulakivilläkään. On vähän samalla periaatteella kuin Navi ikkunassa kiinni. :)
  14. vilkku72

    digitunning

    On viellä yksi edullisempi ohjelma en tiedä onko hyvä mut kuulemma he asentaa sen samalla eli:http://www.emjpower.fi/index.htm Jos jollain on tästä tietoo niin laittakaa koodia toimiiko se?
  15. Pelottaisi olla kyydissä oli meinaan sellainen ralli kuski et kivet pois tieltä ja puutarhoista. ;) :)
  16. vilkku72

    Vikakoodin lukeminen?

    Moi:) Voisko sillä laitteella saada tuo ÄRSYTTÄVÄ Air bag valo kuitattua?? Meinaan rupes palaa yhtäkkiä. Saakelin saakeli :'(
  17. Kiitos on tullut hyviä paikkoja, josta pääsisi alkuun ;) Onneksi auto menee talvi teloille ja pääsee rakentamaan... :) Tuossa oli meinaan pientä miettimistä pitäiskö ostaa K/N vaparin (kartio vaiko sellainen mikä menee omaan koteloon)? Mitäs suosittelette?
  18. Onko myyty jo ja mikä sen hinta ois?
  19. Tuossa ostettiin Mini cooper s ja nyt mietitään miten siihen saisi lisää potkua? Onko nuo Hartgen ohjausyksiköt laadukkaita? Muutenkin ois kiva tietää miten sitä cooper "romua" saisi laadukkaasti tehtyä paremmaksi ;D Kun tuntuu että näissä keskusteluissa Minit ovat samaa tasoa kuin "ladat". Toimii silloin tällöin..... :D
×
×
  • Luo uusi...