Jump to content

TomiT

Jäsenet
  • Viestit

    63
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    0
  • Interests
    CS JCW

TomiT's Achievements

  1. Raitisilmasuodatin tuli vaihdettua ja haju katosi. Luultavasti vika oli siis siinä. Haju ei tosiaan tullut juurikaan kesäisin, koska aromin ilmeneminen vaati sen, että piti puhallinta lämpimimmällä jonkin aikaa moottorin jo ollessa kuuma. Eli suomeksi kun suuttimista tuli kuuminta mahdollista ilmaa niin tuo haju levisi kabiiniin.
  2. Eikös se ollut niin että tuolta kaksi parasta lähtee vielä sinne inssi-ajoon, joista toivottavasti tuo neiti ei ollut toinen. En laiskana jaksanut lukea uudestaan mutta muistelen jotain tuollaista. Koko ohjelmaa en itsekään ole nähnyt, mielenkiintoista olisi ollut nähdä myös se skootterilla ajo.
  3. Katso video TÄSTÄ. Asiaan liittyvä Lehtileike Parempi ehkä lukea ennen videon katsomista.
  4. TomiT

    Spacereista

    Tuli laitettua perjantaina spacerit vihdoin alle, ja kyllä ensikokemukset on iloiset 8-) Paksuudeksi tuli lopulta tarkempien mittailujen jälkeen 15mm per puoli, ja pulteiksi täten 40mm. Renkaat ovat leveyssuunnassa lähellä lokasuojien yläreunoja, eli auto näyttää heti huomattavan paljon paremmalta. Renkaiden kokohan itselläni on 215/40/17, ja vanteet vakiot s-spokesit. Laitan pari kuvaa kunhan tulee räpsästyä. Mielestäni nuo orkkisvanteet ovat liian sisällä, ja tämä pieni muutos toi aivan uutta näköä. Varsinkin takaapäin katsottuna renkaat ovat juuri siinä kohdassa missä pitääkin. Ajettavuus ei mielestäni (onneksi ;)) muuttunut juurikaan, ehkä ihan pienenpientä uraherkkyyden kasvua, joskin tuolla on niin pahoja uria etten ole tuostakaan ihan satavarma. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän päivitykseen. Kaikkiaan 130 hintaan lyömätön hinta/laatu-suhde kun auton ulkonäön parantamisesta puhutaan. Spacerit on FK:n keskittävät ja tilattu autovaruste.net:istä.
  5. TomiT

    Myydyimmät GTI:t 2006

    Kierrä kaukaa..Kaveripiiristä löytyy kaksikin noita vm-04-05 ja molemmat täysin susia. Tiedä sitten uudesta kuinka hyvä on. Woe veikkonen ... kävin koe istumaasa pari päivää sitten hontan. Ihan mielenkiintoinen tapaus on uus typeR, tarkoitan sitä muotoilua. Penkeille iso plussa, mutta muu järjestely ohjaamossa ei välttämättä ole mun makuun. Jos uuden MINI:n sisustaa sanottiin aikanaan ufoksi niin tuo civikki on kyllä jotain ihan holtitonta. Aikamoinen sillisalaatti, ei miellytä silmääni yhtään. Ulkoisesti en ole myöskään yhtään ihastunut uuteen Civikkiin, type-r versio ehkä hitusen paremman näköinen mutta ei sytytä juurikaan. Varmasti ihan kiva lelu silti!
  6. TomiT

    Perän likaantuminen

    Taas helpotti huomattavasti perän likaantuminen kun sai kesärenkaat alle, huomattavasti enemmän tuntuisi lentävän varsinkin nastarenkailla ajettaessa kaikkea moskaa. Luulisin että kitkoilla likaantuminen on vähäisempää?
  7. TomiT

    TM 3/07

    Paitsi että xenonit tekee autosta paljon paremman näköisen, IMO. ;) Varsinkin minissä ne face-liftin jälkeiset projektio tms malliset ovat todella paljon paremman näköiset kuin halogeenit. Omat xenonit valitettavasti vm -03 eli vanhanmalliset... Näin bout kaikissa autoissa. Mielipiteitä, mutta yksi keskeinen tekijä auton ulkonäössä, niinkuin vaikkapa isommat vanteet.
  8. TomiT

    Spacereista

    On tullut jo pidemmän aikaa ajateltua spacereiden hommaamista että saisi et:t pienemmäksi, sekä kesä- että talvivanteet vähän ulommas kun näyttää kovasti että olisi turhan sisällä. (orkkisvanteet 16" ja 17") Jos jollain on omakohtaisia kokemuksia tai vaikka huhupuheita niin kiitollisena ottaisin neuvoja vastaan. Onko kannattava hankinta vaiko ei. Katselin autovaruste.netistä 20-30mm keskittäviä spacereita, joita ei erikseen pultattaisi kiinni vaan vaihtaisin vain pidemmät pultit ja iskisin nuo väliin. Miltäs vaikuttaa, onko ihan tuhoon tuomittu ajatus? Kaverilla joskus aikanaan putosi rengas kun oli unohtanut vaihtaa pidemmät pultit, mutta silti vähän sellainen ei-niin-luottavainen olo noihin levityksiin. Hintaahan tuosta ei tulisi kuin 100-200 euroa, ja ulkonäkö paranisi huomattavasti. Mutta mitenhän käy esim. ajo-ominaisuuksien?
  9. TomiT

    Mini uutiskuvassa

    Heh, huomasin saman vaikka vain todella nopeasti selasin lehden läpi. Hyvin tunnistaa Minin :)
  10. Autonpesusta yleensä tuli mieleen tälläinen että onkos muilla samaa ongelmaa kuin meikäläisellä eli siihen takarekisterikilven päällä olevaan muoviseen listaan takertuu kaikki pa.a niihin rekkarilamppujen kohdalle niin tiukkaan ettei meinaa millään lähteä. Oikeastaan ainoa millä ne saa pois, on liuottimella hinkata puoli tuntia ja sitten vetää takaisin jonkinlainen vaha. Taitaa olla pieni lapsus tuokin, ne lamput kun käytännössä polttaa sen lian kiinni.
  11. TomiT

    ATK-kalustot + softat

    Jee "maailman paras hiiri" löysi uuden kodin :D Oikeesti ihan huippuhyvä! Eli logitechin MX revolution on kyseessä. Ei huvittais lopettaa hiireilyä, on niin hyvä tatsi!
  12. TomiT

    Kutstu cocktailkekkereille.

    Tuli myös ilmoittauduttua tapahtumaan, jospa kykenisi paikallekin saapumaan.
  13. TomiT

    ATK-kalustot + softat

    Macin Pro Bookkia aikanaan koulussa käyttäneenä voi kyllä todeta että varsinkin kaikenlainen kuvan ja äänen käsittely vaan sujuu todella nopeasti ja tehokkaasti. Tuli muutamaa videoduunia editoitua macilla ja vääntöä riittää. Itsellä kuitenkin winblows ja läppäri, HPn dv6059 AMD Turion 64 TL-52 tuplasuorittimilla ja gigan muistilla plus Geforce 7200 näyttis. Pyörittää uudet pelit kunhan ei ihan parasta grafiikkaa asettele. Pöytäkoneesta luovuin vasta vähän aikaa sitten, ja kannettavan kanssa viihtynyt kyllä paremmin.
  14. TomiT

    Bypass valve recalibration

    Jihuu! Vihdoin sain edes jotain aikaiseksi, kävin päivällä hakemassa piltemasta osat ja suoritin vgs-moodin iltapäivällä. Aikaa meni kaikkine sähläyksineen reipas tunti, ja ehkä eniten kuitenkin hidasti IC:n takaisinsaamisen kanssa ilmenneet ongelmat. Jokatapauksessa homma on nyt tehty, vielä joskus jaksanen tuon venttiilinkin säätää kunhan inspiraatio yllättää. Ensivaikutelmat, todella äkäisesti katkaisee paineet, muuta eroa en nyt ainakaan äkkiseltään huomioinut. Ehkä ihan pienesti nopeammin ja alemmilla kierroksilla myöskin paineet kehittää. Ainakin makeemmat saundit kun kaasuttelee :P
  15. TomiT

    Works

    ohuh, mikähän on hp? :) Pitänee käydä kuolaamassa!
×
×
  • Luo uusi...