Jump to content

R56 Turboko se meni


CooperÄssä

Recommended Posts

Moro,

Oliskohan mitään muita/halvempia vaihtoehtoja kuin turbo p...askana?

Mittaristoon puolimoottori-valo ja koodeina heittää 28A5 ja 2B73. Varoitusvalo ei pala koko aikaa vaan satunnaisesti. Valon palaessa turbo on pois käytöstä. Kesken ajon valo voi sammua ja taas turbo toimii normisti. 

Koodit siis liittyy imu- ja boostinpaineisiin.

 

Isot kiitokset jo etukäteen 

 

Link to comment
Share on other sites

Kato ensin kaikki letkut / paineputket, pienikin vuoto jossain antaa häiriö valon. Turbo harvemmin on syy. Joku sähköjohto liitoksen kontakti häiriökin voi olla syynä.

Link to comment
Share on other sites

Omassa oli kerran pelkkä imupuolen putki löysällä, sytytti häiriö valon. Sammui itekseen, letkun tiukkauksen jälkeen. Oli tosin melkein irti.

Link to comment
Share on other sites

Turbon ohjaus toimii alipaineella, eli herkkä vuodolle. Kannattaa aloittaa todella niistä letkuista, sun autolla on jo ikää lähes 15 vuotta(-07) , alkaa kumiletkut pykimään... Myös ahtopaineiden ohjausventtiili on hajoavaa tavaraa, omasta -07 uusittu... ja turbon alipainekello, divertti ja ahtovuodot kuuluvat samaan sarjaan. Ei  noita turboja juurikaan taida mennä, itse olen vaihdellut niitä aivan muista syistä....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos teille vastauksista. Pitkän tutkinnan ja kokeilujen jälkeen syykin selvisi. Puoli vuotta hyvin palvellut Race Ship oli sanonut sopimuksensa irti. Ilmeisesti bitti mennyt poikittain järkyttävästä ajotavasta johtuen😁. Lastu pois ja vikavalo sammui. Halvaksi tuli😅

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...